22 Şubat 2012 Çarşamba

Kullanılmayan Su Deposunun Akıbeti

Özkan İnci- İnci Aksesuar; "Binada çatlaklar var"

23 Ocak 2012 Pazartesi 16:33
Bu haber 116 kez okundu
Kullanılmayan Su Deposunun Akıbeti
 Su deposunun oluğu binada bildiğim kadarıyla İSKİ çalışanları kalıyor. Lojman gibi kullanıyorlar. Su deposu binanın üstüne kurulmuş durumda ve çatlaklar olduğu için riskli.

RESTORASYON YAPILSA GÜZEL OLUR

Eski eser olduğu söyleniyor. Bunun için dokunulmuyor herhalde. Restorasyon yapılsa güzel olur. Bulunduğumuz bina da 100 yıllık. Burada da bir güçlendirme çalışması yapılmadı.

ASFALTIMIZ ÇOK ESKİ

Asfaltımızın yenilenmesini istiyorum çünkü çok eski. Önceden bu sokakta çift taraflı park oluyordu o zaman trafik tıkanıyordu. Şimdi kaldırımlar genişleyince parklar tek tarafa düştü ama bu sefer de park sorunu oluyor. Burada tek yön olduğu için araba sirkülasyonu yayadan çok. Cadde kalabalık olduğu için bu sokağı kullanıyorlar. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    EN ÇOK OKUNANLAR

    BUGÜN

    BU HAFTA

    BU AY

    EN ÇOK YORUMLANANLAR

    BUGÜN

    BU HAFTA

    BU AY

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    e-gazete

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV