Kağıthane'de 158 Milyonluk 16 Yatırımın 3'üncüsü Açıldı

Kağıthane'de 158 Milyonluk 16 Yatırımın 3'üncüsü Açıldı

Kağıthane Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 158 milyon lira değerindeki 16 yatırımdan biri olan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Kağıthane-Şişli Ekipler Amirliği binası, törenle hizmete açıldı.

 Kağıthane Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 158 milyon lira değerindeki 16 yatırımdan biri olan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Kağıthane- Şişli Ekipler Amirliği binası, törenle hizmete açıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın açılış startını verdiği, 158 milyon lira değerindeki 16 yeni yatırımın 3'üncüsü olan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Kağıthane- Şişli Ekipler Amirliği binasının açılışı gerçekleştirildi. Daha önce Şişli'de bulunan binanın yetersiz olması nedeniyle Kağıthane Belediyesi tarafından Çağlayan'da yaptırılan emniyet binasının açılışına; Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, Çağlayan Mahalle Muhtarı Ali Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yeni emniyet binasının Kağıthane halkı için hayırlı olmasını diledi. Çağlayan Mahallesi'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Kılıç, "Çağlayan'da önemli çalışmalar yapılıyor. Sadece Çağlayan Mahallesi'nde 2004'den bu yana 13 tane yeni park yaptık. Çağlayan Adliyesi'nin önündeki meydan yapıldı. Meydanın içerisinde yer alan 800 araçlık otopark tamamlandı. Hemen 150 metre yukarıda yarın, mahalle konağının temel atma törenini yapacağız. Yine burada bir hizmet biriminin açılışını yapıyoruz. Yani Kağıthane'de birçok çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor" dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.