İnönü’ye karalama kampanyası başlatıldı

İnönü’ye karalama kampanyası başlatıldı

Gazetemize gelen ihbarlarda; göstermelik başkan olarak ismi çıkan Hayri İnönü’ye gelen tepkiler üzerine, İnönü’nün başkanlık yapmak istemesi, Şişli Belediyesi’ndeki bir takım işlere taş koymaya ve halkla buluşmaya başlamasından sonra Hayri İnönü için cidd

 BOYSAN YAKAR ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ DEĞİL

Bu karalama kampanyası doğrultusunda medyada çıkan haberlerde Boysan Yakar’ın Hayri İnönü’nün Özel Kalem Müdürü olmadığı ortaya çıktı. Böylelikle de; bu haberlerin birileri tarafından, CHP Genel Merkezi’ni, Hayri İnönü’yü ve Boysan Yakar’ı karalamak için bilinçli olarak yaptırıldığı ifade ediliyor.

CHP GENEL MERKEZİ’NİN TAVRI MERAK EDİLİYOR

CHP Genel Merkezi’nin Hayri İnönü’yü Sarıgül’e karşı desteklediği siyasi kulislerde konuşulmaktaydı. Mustafa Sarıgül’ün CHP kongresinde parti meclisine hiçbir adamının alınmamasından sonra da genel merkez ile Sarıgül arasında iplerin iyice gerildiği konuşulmaktaydı.

Bu gelişmeler neticesinde de karalama kampanyasının sadece Hayri İnönü ve Boysan Yakar’a yapılmadığı, aynı zamana da da CHP Genel Merkezi’ne yapıldığı anlamına ifade ediliyor.

Tüm bu gelişmeler karşısında CHP Genel Merkezi’nin tutumu merak konusu oldu.

Bu şartlarda yaklaşan milletvekili seçimlerinde bu durumun milletvekili olmak isteyan Mustafa Sarıgül için ciddi bir engel olacağı iddia ediliyor.

HAYRİ İNÖNÜ HAKLARINI ARAYACAK MI?

Hayri İnönü yapılan yalan ve yanlış haberler karşısında kanuni haklarını kullandığı veya medyaya bilgilendirici bir açıklama yaptığı taktirde birçok gerçeğin ortaya çıkacağı belirtiliyor. Bu vesile ile de bu haberleri kimlerin ve ne amaçla yaptırdıkları da net olarak ortaya çıkacağı, İnönü’nün sessiz kalması durumunda ise sindirildiği anlamının çıkacağı ifade ediliyor.

İNÖNÜ PERSONELİNE SAHİP ÇIKTI

Bu gün gazetelerde bir çalışma arkadaşımız hakkında çıkan ve kişilik hürriyetini tehtid edecek türde haberlere yönelik kendi twitter hesabından açıklama yaparak çalışma arkadaşına sahip çıktı.

“KEŞKE DAHA ÖNCEKİ DÖNEMLERDE DE OLSAYDI”

Ben çalışma arkadaşlarımın cinsel yönelimlerine değil, dürüst ve güvenilir olmasına ve yetkinliklerine bakarım Benim için önemli olan gösterdikleri çalışma performansıdır. Adı geçen çalışma arkadaşımdan son derece memnunum. Keşke belediyemizin daha önceki dönemlerde de görev alsa idi.  

MUSTAFA SARIGÜL VE EMİR SARIGÜL’ÜN

HABERLERE KARŞI TUTUMLARI MERAK EDİLİYOR

Mustafa Sarıgül ve Emir Sarıgül Hayri İnönü ile ilgili çıkan bu haberler kaşısında tutumlarının da ne olacağı merak ediliyor. Şişli Belediyesi’nde sürekli bir iktidar savaşının yaşandığı iddia edilmekteydi. Bu iddialardan sonra haberlerin çıkmasıyla da gözler Mustafa Sarıgül ve Emir Sarıgül’e çevrildi. Sarıgül ailesinin tutumundan kamuoyunda bu haberlerin Sarıgül ailesi tarafından yaptırılmadığının anlatılması adına önem taşıyacağı belirtiliyor. Hayri İnönü’ye sahip çıkılmaması halinde de Sarıgül ailesinin zan altında kalacağı ifade ediliyor.

TÜM OPERATÖRLERE MESAJ ATILDI

Bu haberlerin bir karalama kampanyası olduğunun en bariz göstergesi de cep telefonlarına atılan mesaj oldu.

Mustafa Sarıgül döneminde Şişli Belediyesi’nin ve Mustafa Sarıgül’ün etkinlik ve duyurularında tüm GSM operatörlerine info ismiyle mesajlar atılmaktaydı. Hayri İnönü ile ilgili çıkan bu haberler için de ‘Milli Şef’in torununun Şişli Belediyesi’ndeki ilk icratı okuyunuz’ diye info ismiyle mesajlar atılması da Sarıgül ailesi ile ilgili bu kuşkuların artmasına neden oldu.

ŞİŞLİ GAZETESİ UYARMIŞTI

Gazetemize yapılan ihbarlar sadece bununla da sınırlı değil.

Bu karalama kampanyalarına alınacak tavra göre Hayri İnönü ile ilgili ilerleyen günlerde de daha büyük karalama kampanyalarının devam edebileceği iddia ediliyor.

Geçmiş dönemlerde de gazetemize aynı kaynaklardan gelen bu ve benzeri ihabarlar bir müddet sonra gerçekleştiği görülmüştü. Şişli Gazetesi olarak ta bu iddia ve ihbarları gazetemizde de haber yapmıştık. Yaptığımız haberlerden de anlaşılacağı üzere tüm iddiaların gerçekleştiğine tüm Şişli Gazetesi okurları da tanıklık etmişlerdi.

HAYRİ İNÖNÜ’YE BAŞKALDIRIN

TALİMATI VERİLDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Ayrıca; Şişli’nin önde gelen kanaat önderlerine ve Şişli Belediyesi içerisinden bazı yöneticilere Hayri İnönü’ye baş kaldırmaları yönünde bir takım baskıların yapıldığı yönünde de ciddi iddia ve ihbarların geldiği haberlerini de yapmıştık.

Bizim yaptığımız haberin üzerinden çok geçmeden bu iddiaları doğrulayan gelişmeler de yaşanmaya başlaması tüm bu iddia ve ihbarları adeta doğrular nitelikte oldu.

BOYSAN YAKAR’DAN İNTİKAM MI ALINIYOR?

Hayri İnönü’ye ‘Sen kimsin! Ben seni tanımıyorum’ diyen Şişli Kent Konseyi Başkanı Yavuz Meriç’in konsey başkanlığını bırakması için bir çalışma başlatılmıştı. Bu çalışmayı da Boysan Yakar’ın organize ettiği ifade edilmekteydi.

BOYSAN YAKAR DARP EDİLMİŞTİ

Şişli Kent Konseyi seçimlerinin yenilenmesi için Boysan Yakar Hayri İnönü imzasıyla Şişli’deki derneklere davetiye çıkartılmasını sağlamıştı. Şişli Belediyesi’nin meclis salonunda yapılan toplantısında da Boysan Yakar darp edilmişti.

OLAYLARIN YAŞANACAĞI ÖNCEDEN BELLİYDİ

Bu olay yaşanmadan önce de Şişli Gazetesi olarak böylesi bir kargaşanın yaşanacağının haberini yapmıştık. Ayrıca da siyasi kulislerde Sarıgül ile İnönü’nün iktidar savaşı yaşandığı iddialarından sonra yaşanan bu gelişmeyle de Boysan Yakar ve Hayri İnönü’ye bir gözdağı verileceği konuşulmaktaydı.

HAYRİ İNÖNÜ’NÜN ETKİSİZLEŞTİRİLME ÇALIŞMASI

Hayri İnönü’nün bundan sonra da bu ve benzeri olaylara kalkışmaması için ve de tamamen etkisizleştirilmesi için bundan sonra da bu ve benzeri hamlelerin yapılacağı konuşuluyordu.

BOYSAN YAKAR ÖZEL KALEM MÜDÜR DEĞİL

Çok geçmeden de bir başka hamle daha geldi. Kurban Bayramı’nın ilk günü Boysan Yakar Hayri İnönü’nün özel kalem müdürü olmadığı halde özel kalem müdürüymüş gibi lanse edildi. Üstelik Boysan Yakar’ın tüm özel hayatı basına taşınarak bir linç kampanyası başlatıldı.  

İNÖNÜ’NÜN YANINDA OLMAK İSTEYENLERE GÖZDAĞI

Son olayla ilgili yapılan karalama kampanyaları dozu gün geçtikçe artıyor. Öyleki Hayri İnönü eşcinsellere destek veren Boysan Yakar’ı Özel Kalem Müdürü yaptı şeklinde haberler çıkartıldı.

Bunun sebebi olarakta Boysan Yakar’ın Hayri İnönü’nün yanından uzaklaştırmak için bilinçli olarak yapıldığı belirtiliyor. Böylelikle de bundan sonra Hayri İnönü’nün yanında olmak isteyenlere de bir gözdağı vermek istendiği iddia ediliyor.

CHP GENEL MERKEZİ’NE DE UYARI YAPILIYOR

Ayrıca yaptırılan bu haberlerde Hayri İnönü’yü desteklediği konuşulan CHP Genel Merkezi’de işin içine katılarak Boysan Yakar’ı CHP Genel Merkezi’nin gönderdiği ifade ediliyor. Böylelikle de; Hayri İnönü’nün her cephede yalnızlaştırma politikasının izlendiği belirtiliyor.

Bu yaşanan olayların yansıması önümüzdeki günlerde netleceşeği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.