İnönü ile Sarıgül ailesi arasında gizli bir anlaşma mı var?

İnönü ile Sarıgül ailesi arasında gizli bir anlaşma mı var?

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve İnönü üzerinden de CHP Genel Merkezi aleyhinde tüm ulusal basında çıkartılan haberlerden ve bu kadar kavga ve gürültüden sonra sessiz kalınmasının arkasında İnönü ile Sarıgül ailesi arasında gizli bir anlaşmanın olduğ

EMİR SARIGÜL’ÜN BAŞKAN OLMASI İÇİN ANLAŞMA MI YAPILDI?

Siyasi kulislerde; Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’ü Şişli Belediye Başkanı yapmak istediği ve bunun için de yaklaşan milletvekili seçimlerinde Hayri İnönü’nün istifa ederek Emir Sarıgül’ün başkan olacağı yönünde bir anlaşmanın olduğu konuşulmaktaydı.

Bu iddialardan ve yaşanan olaylardan sonra CHP Genel Merkezi’nin Hayri İnönü’ye sahip çıkarak Şişli Belediye Başkanı olarak kalması yönünde bir tutum sergilediği ifade ediliyordu.

İNÖNÜ EMANETÇİ İKEN HİÇBİR PROBLEM YOKTU

Şişli Belediyesi’nde yaşanan sansasyonlara karşı sessiz kalan ve ismi emanetçi başkana çıkan Hayri İnönü’nün CHP Genel Merkezi’nin talebiyle bir müddet sonra belediye başkanlığı yapmak istemesiyle belediye içerisinde Hayri İnönü’ye karşı bir cepheleşme başlatılmıştı. İnönü’deki bu değişiklik Sarıgül ailesi tarafından büyük bir tepkiyle karşılandığı konuşulmaktaydı.

İNÖNÜ BAŞKANLIK YAPMAK İSTEYİNCE ORTALIK KARIŞTI

İnönü’deki bu değişiklikten rahatsız olan Sarıgül ailesi; İnönü’nün önünü kesmek ve başkanlık yapma isteğinden vazgeçirmek için belediye içerisinde büyük bir baskı politikası izlenmeye başladığı ifade ediliyordu.

İnönü’ye uygulan baskı öyle boyutlara ulaşmıştı ki; Sarıgül ailesinin yakın ekibi Hayri İnönü’ye Sen kimsin? Ben seni tanımıyorum! der hale gelmişti.

İNÖNÜ’YÜ ARAYANLAR SARIGÜL AİLESİ TARAFINDA UYARILIYORDU

Hayri İnönü’nün özel kalemini arayarak görüşmek isteyenler çok kısa bir süre sonra Sarıgül ailesi tarafından Hayri Başkanı aramışsın konu nedir? denilerek İnönü’yü arayanların önü kesilmeye başlamıştı. Öyle ki; İnönü’ye selam verenler dahi uyarılır hale gelmişti.  

SARIGÜL AİLESİNDEN ONAY ALMADAN İŞLER ZORLAŞTIRILIYORDU

Hayri İnönü ve ekibi tarafından yaptırılan hizmetlerin ödemesi zorlaştırılıyordu. Böylelikle iş yapmak isteyenler Sarıgül ailesinden onay almadan iş yapılamaz durumu oluşmuştu. İnönü’nün ekibinin yapmak isteği proje ve işler kabul görmemeye başlamıştı.  Adeta İnönü’nün ekibi ile Sarıgül’ün ekibi arasında bir savaş ortamı oluşmaya başlamıştı.

ŞİŞLİ GAZETESİ TEHLİKELERİ ÖNCEDEN GÖREREK UYARMIŞTI

Kamuoyuna bu sıkıntılar yansımadan Şişli Gazetesi olarak biz belediye içerisinde büyük sıkıntıların yaşanacağının haber yapmıştık. Çok geçmeden de Şişli Belediyesi’nde büyük sıkıntılar patlak vermeye başlamıştı. Buda gazetemize gelen istihbaratların doğruluğunu göstermekteydi.

Gazetemize gelen bir başka istihbaratta ise; tüm hesapların önümüzdeki milletvekili seçimlerinde Emir Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkanı yapılmak olduğu yönündeydi. Bu yönde de Hayri İnönü ve Sarıgül ailesi arasında da bir anlaşmanın olduğu iddia ediliyordu.

Şişli Gazetesi olarak bu iddialarını araştırırken Şişli Belediyesi’nde böylesi gelişmelerin yaşanması adeta bu iddiaları doğrulamaktaydı.

İNÖNÜ’NÜN SAHALARA İNMESİYLE OLAYLAR BAŞLADI

Hayri İnönü sahalara inerek Şişli Halkı ile buluşmaya başlamıştı. Bu hareketi bardağı taşıran son damla oldu. Sonrasında da birçok sıkıntılar yaşanmaya başladı. Yaşanan bu sıkıntılardan sonra da İnönü sürekli geri adım atmak zorunda kaldı. Yaşanan bu gelişmelerde bu iddiaları doğru olduğu yönünde yorumlara neden olmaya başlamıştı.

BAYRAMIM İLK GÜNÜ HABERLER YAPTIRILDI

Kurban Bayramı’nın ilk günü Hayri İnönü ve ekibi ile ilgili büyük bir karalama kampanyası başlatılarak tüm ulusal basında İnönü aleyhinde haberler yaptırıldı. Bu kadar büyük bir skandala imza atılması ve sonrasında da bu gelişmelere herkesin sessiz kalması da bu iddiaları doğrulayan diğer bir gösterge oldu.

TÜM GSM OPERATÖRLERİNE MESAJLAR ÇEKİLDİ

Öyle ki; bu haberlerin belediyenin içerisinden yaptırıldığının en bariz ispatı olarak ta, haberlerin tüm GSM operatörlerine Mustafa Sarıgül döneminde yapılan etkinliklerdeki gibi info ismiyle mesajlar atılması oldu. Bu da tüm gözlerin Sarıgül ailesine çevrilmesine neden olmuştu. Sarıgül ailesinin de çıkan haberlere tepki göstermemesi de bu kuşkuların artmasına neden olmuştu.

Öylesine büyük bir kampanya ile adeta İnönü’yü bitirme hareketi başlatılmıştı. Bu kadar kin ve nefrete neyin sebep olduğu ve bu kadar olaylardan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranılmasının arkasında da yine bu iddiaların yatması olarak yorumlanmıştı.

İNÖNÜ’YE YUMURTA ATTIRLDI

Bu tutum öyle hale gelmişti ki İnönü’nün mahalleleri gezmemesi için mahallelerde yumurta dahi attırılmaya başlanmıştı. İnönü yine böylesi bir tutuma yine sessiz kalmıştı.

HAYRİ İNÖNÜ VE EMİR SARIGÜL

BİRLİKTE SEYAHAT EDİYORLAR

Bu kadar sansasyonlar yaşanırken de Hayri İnönü ve Emir Sarıgül’ün yurtdışına maça beraber gitmeleri, gerek belediyeye gelen protokolleri gerekse de birçok il protokol ziyaretlerine yine birlikte gitmeleri de kafaları karıştıran bir başka etken olmuştu.

Bu kadar sansansyon ortamında bir tarafta alttaki ekipler arasında gerginlikler yaşanırken diğer taraftan da Hayri İnönü ve Emir Sarıgül birlikte seyahatlere gitmeleri ve mutlu mesut bir ilişki içerisinde olmaları anlaşmalı bir dövüş yaptıkları yorumlarına da neden olan bir başka etken oldu.

İNÖNÜ VE SARIGÜL AİLESİ ZAN ALTINDA

Şişli Gazetesi olarak; Şişli Belediyesi’nde yaşanan bu olayların araştırmasını yaparken, bu gelişmelerden kimlerin kazanç elde ettiğinden yola çıktığımızda gerek gazetemize gelen istihbaratlar gerekse de yaşanan olaylar ibreleri İnönü ve Sarıgül ailesi arasında özel bir anlaşma olduğu yönünde güçlü emarelere şahit olduk.

Gazete olarak her iki tarafın birlikte bir açıklama yapmaları halinde olayların netleşeceğini ve tüm gerçeklerin ortaya çıkacağını aksi taktirde de İnönü ve Sarıgül ailesinin zan altında kalacaklarını yazdık.  Buna rağmen her iki tarafın sessiz kalmaları adeta tüm iddiaların gerçek olduğunun ispatı oldu.

CHP GENEL MERKEZİ ACİLEN MÜDAHALE ETMELİ

Siyasi kulislerde bu kadar büyük olaylardan sonra her iki taraftan da bir açıklamanın gelmemesinin fırtına öncesi yaşanan sessizlik olduğu konuşuluyor.

Şişli’de hizmetlerden ziyade sürekli sansasyonların yaşanmasına, CHP Genel Merkezi’nin acilen müdahale etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.