Emir Sarıgül’ün Bodrum’daki muhteşem villası

Emir Sarıgül’ün Bodrum’daki muhteşem villası

Ramazan Ayı’nda Los Angeles’ta bir aylığına ev kiralayarak tatil yapmayı planlayan Emir Sarıgül, tatilini 15 erken bırakmak zorunda kalmıştı. Şimdi ise hafta sonları muhteşem villasında yazın keyfini çıkartmak üzere Bodrum’a gitti. Şişli Gazetesi olarak E

Emir Sarıgül’ün sosyal medyada; Galatasaray’a ve Şişli Belediye Başkanlığı’na aday olacağı iddiaları eleştiri konusu olmuş ve bu kadar önemli iki göreve birden talip olması da tepki çekmişti.

Emir Sarıgül’ün bu tutumu sosyal medyada tiye alınmıştı. Emir Sarıgül’ün için; günün 8 saatini Galatasaray’a, 8 saatini Şişli Belediyesi’ne geriye kalan 8 saatini de ailesine ayıracağı esprisi yine sosyal medyada sürekli konuşulan konular arasına girmişti.

EMİR SARIGÜL ŞİŞLİ-BODRUM ARASI MEKİK DOKUYACAK

Bu espriler konuşulurken Emir Sarıgül hafta sonunu muhteşem villasında geçirmek üzere Bodrum’a gitmesi ve gelen bilgilere göre de yaz sezonunu Bodrum ve Şişli arasında mekik dokuyarak geçireceği bilgisiyle de iki görevin birden yapılamayacağının ispatı olduğu olarak yorumlandı.

ŞİŞLİLİLER İÇİN EMİR SARIGÜL’ÜN VİLLASINI ARAŞTIRDIK

Emir Sarıgül’ün hafta sonu tatilini yapmak için Bodrum’a gitmesiyle sosyete camiasında konuşulan ve özel tasarım, dillere destan villasını Şişli Gazetesi olarak Şişlililer için araştırdık.

Emir Sarıgül’ün villası; Bodrum Gündoğan’da denizine sıfır bir konumda olan ve ailenin yaz aylarını geçirdiği ifade edilen bu villa, iki dairenin birleşiminden oluşmuş. Dairenin en çarpıcı özelliği de, Gündoğan koyuna hâkim denize sıfır konumda olması.

MUHTEŞEM VİLLA ÖZEL TASARIM

Sarıgül ailesinin villası, çok kompakt bir ev olarak tasarlanmış. Salon ve yemek bölümü haricinde dört odadan oluşan evde bir ebeveyn yatak odası, iki çocuk odası ve bir misafir odası bulunuyor. Her odanın da kendine ait banyosu var. Villa teras dâhil 250 m2'lik kullanım alanına sahip.

ÇOK İNCE DETAYLAR DÜŞÜNÜLMÜŞ

Villanın zemini, sıcak havalarda serinlik hissi versin diye, mermerle kaplanmış. Mermerin ortama verdiği soğukluğu kırmak için de, salonun pek çok bölümünde ahşap dokuya yer verilmiş. Halı Nomad’dan alınmış. TV ünitesi özel yapım. Aksesuarların pek çoğu Da Paola’dan, kapı şeklindeki sehpa Cumba’dan seçilmiş.

Yemek masası, mekânı daraltmamak adına cam malzemeden seçilmiş. Tavanlarda ve duvarlarda yine gizli ışık detayları var. Zeminde mermer kullanılmış, bunu kırıp daha sıcaklaştırmak adına duvarda, sehpada ve masada yer yer ahşap dokuya da yer verilmiş. Salondan koridora doğru bakıldığında, duvardaki panonun üzerinde ev sahiplerine yaz mevsimini hatırlatan kelimeler ve çocuklarının isimleri yazıyor. Masa, sandalyeler ve oturma grubu Statü’den alınmış.

ÇOCUK ODASI MASAL DÜNYASI GİBİ

Sarıgül’ün kızlarının odası romantik bir masal dünyası gibi. Odalarda beyaz renk üzerine çocukların en sevdiği renkler kullanılmış. Klasik çizgiler ve şeker renkleri bir arada. Yataklar ve dolaplar özel üretim. Tüm perdeler Müge Krespi’den.

MİSAFİR YATAK ODASI

Mekândaki yatak Statü’den, komodinler ise Cumba’dan alınmış. Burada da ağırbaşlı bir romantizm ve Bodrum renkleri ön planda. Odanın tam çıkışında yer alan dolap, salonu görerek aynı zamanda aydınlatma olarak görev yapıyor. Yüzeydeki tek düzeliği kırmak içine ışıklı bir niş yapılmış ve aksesuarlar yerleştirilmiş.

EBEVEYN YATAK ODASI

Manzaraya karşı konumlandırılan mekânda, manzarayı daha fazla içeri alabilmek için, yatağın yaslandığı duvar ayna ile kaplanmış. Bu sayede odada dolaşırken bile koyu rahatlıkla görebiliyorsunuz. Mekâna mavi ve kum renkleri hâkim. Yatak Statü’den alınmış.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.