Emir Sarıgül'e tepkiler büyüyor: ‘Halide Edip 3.ligde Sarıgül nerede?’

Emir Sarıgül'e tepkiler büyüyor: ‘Halide Edip 3.ligde Sarıgül nerede?’

Halide Edip Adıvar Spor Kulübü’nün ateşli taraftarı olan Adıvar Cadde Grubu’nun Şişli Belediyesi’ni protestosu büyüyerek devam ediyor. Taraftarların protestosu Cumartesi günden bu yana Şişli Belediyesi önünde 24 saat esaslı beklemeye döndü.

BAŞARIYA ÖDÜL YERİNE CEZA VERİLİYOR

Adıvar Cadde Grubu; Şişli Belediyesi’nin hakları olan teşvik primini ödeyene ve Emir Sarıgül’ün verdiği sponsor sözünü tutana kadar protestolarını sürdüreceklerini ifade etti. Adıvar Cadde Grubu: ‘Halide Edip 3.lige çıktı Şişli Belediyesi nerede?’ diyerek belediyenin başarılarının yanında olması gerekirken başarıya ödül yerine adeta ceza verilmesine tepki gösterdiler.

HALİDE EDİP ADIVA HALKI AYAKTA

Bir mahalle takımı olarak, İstanbul’da 3.lige çıkan iki takımdan biri olan Halide Edip Adıvar Spor Kulübü tarihi bir başarı yakalamıştı. Bu başarı da Halide Edip Adıvar Mahallesi’nde beş bin kişiyle kutlanmıştı. Farklı inançtan farklı siyasi görüşten herkesin takdir ettiği ve destek verdiği Halide Edip Adıvar Spor kulübüne Şişli’nin mülki amirinden, siyasi partilerinden ve Şişli Belediyesi’nden gerekli desteği görmemeleri tepkiyle karşılanmıştı. Taraftarın ve mahalle halkının tepkilerini dikkate almayan yetkililere tepkiler de gün geçtikçe artmaya başladı.

MAHALLE HALKI ŞİŞLİ’Yİ YÖNETENLERE TEPKİLİ

Mahalle halkı spor kulübünün mahallede birlik ve beraberliği getirdiğini ve çocuklarının kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığını belirterek spor kulübünün daima yanlarında olacaklarını belirttiler. Mahalleli aynı duyarlılığı Şişli’yi yönetenlerin de göstermeleri gerektiğini söylediler.

Önümüzdeki günlerde Şişli Belediyesi önündeki protestoların çok daha artarak devam edeceği belirtiliyor.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.