Emir Sarıgül’den gazetemize de baskı

Emir Sarıgül’den gazetemize de baskı

Şişli Gazetesi 20 yıldır Şişli’nin ve Şişlilini sesi oldu. Mustafa Sarıgül’ü de yıllardır eleştirmesine rağmen böylesine bir baskıya maruz kalmamıştı. Aldığımız istihbaratlara göre Emir Sarıgül’ün talimatıyla basın özgürlüğü hiçe sayılarak halka açık olan

Halka açık olan ve açık oturumla yapılan Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda tarihinde bir ilk daha yaşanarak Emir Sarıgül’ün talimatıyla Şişli Gazetesi engellenmeye çalışıldı. 

GAZETEMİZE YAPILAN BASKIYI KINIYORUZ

Türkiye’nin İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün torununu bile kavga ve şiddetle sindirmeye çalışan Emir Sarıgül ile ilgili gerçekleri kamuoyu ile paylaşan gazetemize de baskı  uygulamaya çalışmasını şiddetle kınıyoruz.  

ŞİŞLİ GAZETESİ BASKIYA KARŞI HASSASTIR

Şişli Gazetesi baskıya karşı çok hassas bir yapıya sahiptir. Gazetemiz baskı yla  sindirilemeyeceği gibi tam aksine bilgi ve belgelerle gerçekleri kamuoyuna iletmeye devam etmesini artırmamıza sebep olacaktır.

EMİR SARIGÜL ŞİŞLİ GAZETESİ’Nİ ZAMANLA ÖĞRENECEKTİR

Hayri İnönü’yü baskı ve şiddete maruz bırakarak meclise dahi gelmesine izin vermeyen Emir Sarıgül yıllardır hiçbir gücün sindiremediği Şişli Gazetesi’ni de baskıyla sindiremeyeceğini zamanla öğrenecektir. 

EMİR SARIGÜL GALATASARAY’I DA KARIŞTIRMIŞTI

Galatasaray Spor Kulübü gibi güzide bir kulübü de karıştıran Emir Sarıgül’ün Şişli Belediyesi’ni de karıştırarak Şişli’nin kavga ve şiddetle anılmasına neden oluyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.