“Gücümüzün farkında değiliz”

“Gücümüzün farkında değiliz”

Kadınların kendi güçlerinin farkında olmadığını ifade eden DP Şişli Kadın Kolları Başkanı Emine Karol, "Gücümüzün farkında değiliz" dedi.

Kadınların kendi güçlerinin farkında olmadığını ifade eden DP Şişli Kadın Kolları Başkanı Emine Karol, “Gelişmekte olmasına rağmen siyasette ki yerimiz çok az. Gücümüzün farkında değiliz. Kadınlar olarak önce kendimiz kadına değer vermeyi öğretmemiz gerekiyor. Küçük yaşta erkek çocuğunu poh pohlayıp, kız çocuğunu susturuyoruz. Kadınlar bunu yetiştiriyor. Alt yapısında da kadınlarımız olduğunu düşünüyorum. Siyaset olsun, iş alanında olsun kendilerini geliştirmeliler. Kadınlarımızın sezgileri daha güçlü oluyor. Yaşanacak olayları önceden fark edebiliyorlar. Güzel şeyler yapacağına inanıyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Serap Eröz ve Ayşe Özçelik ise, ‘Kadının siyasetteki yerini başarısız buluyorum. Fazla katılım yok, katılanlar ise pasif kalıyorlar.  Tek başına olunca düşüncemiz kendimizde kalıyor. Çok çalışmamız gerekiyor. Yerimizi belli etmemiz lazım. Bu işler bir gün hallolur ve kadınlar zulümden kurtulur’ şeklinde konuştular.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.