Grup Priz Nedir? Grup Priz Çeşitleri Nelerdir?

Grup Priz Nedir? Grup Priz Çeşitleri Nelerdir?

Bir düşünün. Kullandığınız alanda sadece 2 priz var. Ve kullanmanız gereken buzdolabı,

Bir düşünün. Kullandığınız alanda sadece 2 priz var. Ve kullanmanız gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon gibi elektronik eşyaların tümü de bu alanda bulunuyor. Bu durumda sadece iki tanesini devamlı kullanabilirsiniz. Diğerlerini kullanmak için birini fişten çekmeniz gerekiyor. Hiç istenmeyen bir durum. Telefon şarj etmeyi hiç saymıyorum. İşte bu noktada imdadımıza grup prizler yetişiyor. Grup priz birden fazla prizin bir araya gelmesiyle oluşan ve biranda imdadınıza yetişen bir gereçtir.

Grup prizler ile eğer kullandığınız priz kaliteliyse birçok elektronik eşyayı aynı anda kullanabilirsiniz. Kaliteli grup priz almak istiyorsanız www.fazticaret.com adresinde bulunan grup prizleri kullanabilirsiniz. Grup prizlerde kalite önemlidir. Çünkü birden fazla elektronik eşya bağladığınızda kaldırmama ve yanma durumu vardır. Bu sebeple mutlaka kaliteli grup prizleri tercih edin.

Grup Priz Çeşitleri

Grup prizler genel olarak 2’li 3’lü 4’lü 5’li ve 6’lı olarak satılmaktadır. Bu sayede dilediğiniz kadar elektronik eşyayı tek bir priz üzerinden çalıştırabilirsiniz. Ayrıca son dönemde de grup prizlere açma kapama düğmesi de eklenerek bu şekilde satışa sunulmuştur. Bu özellik ile birlikte örneğin bilgisayar, televizyon gibi belirli saatlerde çalışan elektronik eşyaları çalıştırmak için kullandığınız grup prizleri işiniz bittiği zaman kapatabilir ve elektrik konusunda cüzi bir miktar tasarruf edebilirsiniz. Elektronik cihazları düğmesinden kapatsanız bile fişini çekmediğiniz taktirde o hale elektrik çekmeye devam eder. Bu da elektrik faturanızda kısa vadede olmasa bile uzun vadede belirli bir miktarda ücret ödemenize sebep olur.

Tabi bu tarz prizlerde dikkat etmeniz gereken nokta kalitesi ve maksimum güç kapasitesidir. Mesela maksimum gücü 60 watt olan bir prize 80 watt güç isteyen bir cihaz bağlarsanız sonuçlarını tahmin edebilirsiniz. Bu sebeple priz alırken böyle konuları iyi araştırmak gerekir. Ucuz olsun demek yerine kaliteli ürün almak önemlidir. Çünkü ucuz olan ürünler elektronik eşyalarınızda daha büyük zararlara yol açabilir.

Eğer kaliteli grup priz almak istiyorsanız http://www.fazticaret.com/c/grup-priz-385 adresine girerek buradaki ürünleri inceleyebilirsiniz. Ayrıca bu ürünler hakkında daha fazla bilgiye yine bu adresten ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.