Gösteri Sanatları Merkezi

Gösteri Sanatları Merkezi

Tiyatro eğitiminde 14 yılı geride bırakan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Gösteri Sanatları Merkezi, tiyatro yazarlığı, oyunculuk ve çocuk kursu alanlarında başvuruları almaya başladı.

Alanında deneyimli ve uzman hocalar eşliğinde Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi ve Mecidiyeköy Kültür Merkezi’nde tiyatro eğitimi veren Gösteri Sanatları Merkezi, geleneksel Türk tiyatrosu ve batı tipi tiyatrodan harmanladığı dersleri ile geleneksel ile modern arasında köprü kurmayı hedefliyor. Benimsediği eğitim anlayışı doğrultusunda Gösteri Sanatları Merkezi, iki yıllık bir dönemde gençlere tiyatro dersleri veriyor.



Gösteri Sanatları Merkezi’nde Tiyatro Yazarlığı alanında, tiyatro yazarlığı, mitoloji, senaryo yazım teknikleri ve dramaturgi eğitimi veriliyor. Oyunculuk bölümünde ise öğrencilere oyunculuk, dans ve hareket, diksiyon, tiyatro kuramları, dünya tiyatro tarihi, geleneksel Türk tiyatrosu, Gelenekselden Modern’e tiyatro arayışları, Karagöz-Kukla, şan-müzik, doğaçlama ve metin çözümleme gibi derslerin olduğu bir program çerçevesinde oyunculuk eğitimi veriliyor.

Gösteri Sanatları Merkezi, 9-12 yaş grubu çocuklarımıza da haftada bir gün yaratıcı drama dersleri veriliyor.


Gösteri Sanatları Merkezi’nde belirtilen alanlarda kurs görmek isteyenler, aşağıdaki formu doldurarak Mecidiyeköy Kültür Merkezi’nde ön kayıtlarını yaptırabilicekler.

Gösteri Sanatları Merkezi ile ilgili bilgi almak isteyenler 212 274 30 66 numaralı telefondan bilgi alabilirler.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.