Gösterdiği performansla kısa sürede  devleri takibe aldı

Gösterdiği performansla kısa sürede  devleri takibe aldı

Sonunda "futbolcu fabrikası" olarak bilinen Hollandalı dev Ajax, genç oyuncuyu rengiyle tam 9.5 milyon Euro'ya eşleştirdi.

Sonunda "futbolcu fabrikası" olarak bilinen Hollandalı dev Ajax, genç oyuncuyu rengiyle tam 9.5 milyon Euro'ya eşleştirdi. Ajax ile resmi maça çıkamayacak olan Ahmedkan Kaplan'dan bugün kötü haber. Ajax, gencimizin antrenman sırasında sol dizinden ciddi şekilde sakatlandığını resmen açıkladı. Yıldız oyuncunun ameliyatının başarılı geçtiği de kaydedildi. Başarılı futbolcunun saha dışında ne kadar  kalacağının belirsizliğine dikkat çekilse de Hollandalı ekibin sosyal medya hesaplarından 'Ahmetcan Kaplan yakında iyileşecek' mesajı paylaşıldı.

Göztepe teknik direktörü Şakir Özkalımoğlu, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Rize ilk deplasman takımı ve çok zor. Bu dönemden itibaren 5. hafta deplasmanında aldığı tek yenilgi hiç kaybetmeyen bir takım olan Adana'da oldu. Evimizde baştan sona iyi oynadık. Oyunun tek ustası biziz, bugün çocuklarımız ve oyuncularımız çok iyi performans fenomenbet gösterdiler. Oyunun gidişatı  bizim elimizde. Oyuna iyi devam ettik, Bülent'in Rize takımı ligde lider durumda. Rizespor 29 puana sahipti ve şimdi galibiyetten 24 puan aldık. Yavaş yavaş  tırmanmayı başardık. Şanlı Göztepe taraftarı İzmir'e 3 puanla dönmek için uzun bir yol kat etti. Bize çok gurur ve mutluluk veriyor. Oyun boyunca yapmak istediğimiz her şeyi yaptık. Tüm çocuklarımızı tebrik ederiz. 3 puan için şanlı Göztepe camiasını tebrik ederiz. Şimdi önümüzde çok önemli bir lig maçı var. 10 gün sonra Bodrum Sporting'in son  maçı salonda ama arada bir kupa maçımız oluyor" dedi.

Hacı Wright, yokluğumuzda takımın 19 yeni transferinden birine katılan Antalya Sporting takımı. Danimarka kulübü Sönderjysk E'den kiralık olarak ayrılan futbolcu. Sezonun ilk yarısında formsuz olan Amerikalı golcü, Süper Lig'in ilk 22 haftasında sadece 4 gol kaydetti. Ligin sonunda adeta küllerinden yükselen 24 yaşındaki oyuncu, 35 maçta 15 gol atarak fenomenbet giriş zamanımı noktaladı.

Sezonun ardından Danimarka kadrosuna geri dönen Wright hakkında çok sayıda iddia ortaya atıldı. Antalyaspor yine Trabzonspor başta olmak üzere büyük takımlardaki başarılı futbolculardan referans almayı başardı. Akdeniz ekibi, genç forveti 3 yıllığına 1.88 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.