GERGİ TAVAN NASIL YAPILIR?

GERGİ TAVAN NASIL YAPILIR?

Şıklığın, kalitenin ve estetiğin bir arada buluştuğu modern gergi tavan nasıl yapılır?

Şıklığın, kalitenin ve estetiğin bir arada buluştuğu modern gergi tavan nasıl yapılır? Eğer yaşam alanlarınıza, ev ya da işyerlerinize gergi tavan uygulaması yaptırabilmek için, öncelikle uygulama yapılacak alanda keşif yapılması gerekir. Bu keşif sonrasında müşteri ile birlikte model ve ayrıntılı planlama gerçekleştirilir.

Planlama sonrasında uygulama yapılabilmesi için kullanılacak malzemelerin duvara tutturulması için özel çıtalar tavana sabitlenir. Bu çıtaların duvarda tutunmalarını daha sağlam hale getirebilmek için alüminyum profiller ile güçlendirme yapılır. Bu güçlendirme ile düşme riski en aza indirgendiği gibi germe işlem sırasında da zarar görmemesi sağlanır.

Profille güçlendirilmiş alan üzerinde kullanılacak tavan malzemesinin tutturulabilmesi için bölümler yapılır. Bu aşamada led uygulaması için düzenekler ayarlanır, kablolamalar tamamlanır. Sadece lambaların takılması işlemi kalacak şekilde hazırlık yapılır.

Büyük ısıtma makinesi yardımı ile tavanda yapılan bölmelere yerleştirilen gergi malzemesi, ısıtılmak suretiyle istenilen şekle dönüştürülür. Barisol tavan istenilmiş ise bu tür malzeme kullanılır.

Barisol tavan ya da gergi tavan malzemesi kullanılarak elde edilen şekil, aydınlatma lambalarının montajı ile istenilen hale ve kullanılabilir duruma gelmiş olacaktır.

Gergi tavan nasıl yapılır hakkında daha fazla bilgi için belemiryapi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

3D GERGİ TAVAN MODELLERİ

3D teknolojisini hemen herkes biliyor olmalı. Peki bu teknoloji ile oluşturulmuş olan ve üç boyutlu görünme sahip 3D gergi tavan modelleri hakkında ne biliyorsunuz?

İsminden de anlaşılacağı üzere 3D teknolojisi ile ortaya çıkan ve inşaat sektörüne kadar yayılan bir teknoloji harikası3D Gergi tavan modelleri ile bugüne kadar kamu kurumlarında en fazla kamu kurumlarında, iş alanlarında, alışveriş merkezlerinde rastlamış olabilirsiniz.

Kullanıldığı ortama mükemmel bir görünüm, eşsiz bir güzellik sağlayan bu ürünler odalarınızı çok farklı hale getirecek ve çok daha yaşanılabilir alanlar oluşturacaklardır.

Size özel tasarımlarla, 3D tavanlara sahip olmak için birçok nedeniniz bulunmaktadır. Onlarca çeşit renk ve model seçeneği, dalgalar, çevreler, koni, küpler, kemer, üst üstü gelme gibi birçok model sizleri bekliyor.

Dilerseniz yaşam alanlarınızın tavanlarına dilerseniz de duvarlarına bu uygulamayı yaptırabilmek için www.belemiryapi.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.