"Geçmişimiz, geleceğimize ışık tutacaktır"

"Geçmişimiz, geleceğimize ışık tutacaktır"

Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Vasken Barın

1949 Şırnak doğumlu Cemil Vasken Barın, ilkokulu Şırnak Cumhuriyet Mahallesi İlkokulu’nda; orta ve lise tahsilini ise İstanbul Bağlarbaşı Özel Surp Lisesi'nde tamamladı. Yüksek öğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde yapan Barın, Yüksek Mühendis Mimar olarak buradan mezun oldu. Evli ve iki çocuk babası olan Barın, 1998’de Demokratik Sol Parti İlçe Yönetimi Kurulu’na girdikten sonra; 1999 seçimlerinde, Şişli Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Seçimler sonrasında Şişli halkının daha huzurlu ve refah içerisinde yaşaması amacıyla hangi kararların alınmasında etkili olup hangi sorunlara çözüm bulduğunuzu anlatır mısınız?

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün talimatları doğrultusunda, Şişli halkına din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan eşit şartlarda hizmet verdik. Belediyelerin rutin işleri olan yol, tretuvar, park ve bahçe bakımı gibi hizmetlerin yanı sıra eğitime ve inanç yuvalarına da önem veriyoruz. Daha iyi hizmet sunabilmek adına, çalışmalarımızı iyi niyetle ve isteyerek yapıyoruz. Eğitim önceliğimizdir; gelecek kuşaklar, alacakları eğitimle ülkeyi daha medeni bir seviyeye getirebilirler.

Meclis üyesi olarak bundan sonraki dönemde neler yapacaksınız?

12 senedir yaptığımız çalışmaların hiçbir aşamasında vatandaşla ters düşmedik; isteklerini hep nazar itibarine alacak çalışmalar yaptık. Hizmet aşkımız artarak devam etmekte. Geçmişimiz geleceğimize ışık tutacaktır.

Şişli Gazetesi’ni, olup biteni tarafsız bir şekilde, fark gözetmeden ve objektif olarak Şişli Halkına yansıttığı için kutlarım.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.