Geçiş komitesinin kapatılmasıyla ilgili soruya

Geçiş komitesinin kapatılmasıyla ilgili soruya

"Geçişte bir engelimiz var, yönetimimiz ve başkanımız bunu ele alıyor. Bu sorun çözülecek. Takımla ilgili teklifler almak, oyuncularla konuşmak işimizi ayakta tutuyor."

"Geçişte bir engelimiz var, yönetimimiz ve başkanımız bunu ele alıyor. Bu sorun çözülecek. Takımla ilgili teklifler almak, oyuncularla konuşmak işimizi ayakta tutuyor." pozitif. Umarım birçok teklif alır ve kariyerlerine çok iyi yerlerde devam ederler. 11 maç oynamış veya o dönemi direkt değerlendiren oyuncuları sahaya çıkaracağımızı düşünmüyorum. Ayrıca pas tahtası açmak için oyuncu gönderebileceğimizi de düşünmüyorum. Personelden çok memnunum. Gelen veya giden olabilir” dedi.

Nuh memnun. O burada olduğundan beri birbirimize olipsbet karşı dürüst olduk. Çok yetenekli bir oyuncu ve birlikte çalıştığım en iyi profesyonellerden biri. Bu yıl biraz hedef dışı görünüyor. Şanssızdı. Galatasaray karşısında penaltı atarsa ​​sezona golle başlayıp kendi şanssızlığını bozabilir. Antrenmanlara katkılarından ve maçlardaki performansından çok memnunum. Oyuncuların bireysel olarak gol atması umurumda değil, Luis Adriano  atacak ama oyunumuza katkı sağlaması gerekiyor, goller de gelecek. "

"HAJİ WRIGHT'A ÇOK MİNNETTARIZ"

Katar'daki Dünya Kupası'nda ABD milli takımında forma giyen forvet Hajİ Wright'a atıfta bulunan Nur Şahin, "Aramızdakilerin çoğu çok mutlu. Hep birlikte izledik ve hepimiz çok mutlu olduk. Wright'ın hikayesi çok ilginç, bir yıl önce takımımızda oynamamış bir oyuncu. Onunla tam bir yıl önce çok dürüst bir konuşma yaptım. Ardından kariyerini bambaşka bir olipsbet giriş noktaya taşımaya başladı. Ona taç giydirdi, Dünya Kupası'na gitmeyi o kadar çok istiyordu ki. Dürüst olmak gerekirse, çok fazla işe alım beklemiyorduk. Kara Gümrük maçından sonra ABD milli takımının teknik direktörüyle görüştüm. Bu görüşmeden çağrılacağı izlenimine kapılmadım. Çağrılmasına ve her maçta gol atmak için zaman bulmasına sevindim. Kulübümüz ve kendisi için önemli bir varlıktı.

'Umarım Messi'nin Arjantin'i Dünya Kupası'nı kazanır'

Nuri Shaheen, Arjantin ile Fransa arasındaki Dünya Kupası finalinde kalbinin 'Arjantin'den yana olduğunu söyledi. Shaheen, "Messi'nin Dünya Kupası'ndaki kariyerinde bir fotoğrafını görmek isterim. Cristiano Ronaldo ve Messi harika. Oğlum asla Messi'nin kazanmasını  istemiyor. Messi'nin bir mesafe önde olmasını istemiyor, değil." Bir adım önde." Messi ve Ronaldo'nun karşılaştırılması. Hepsi aynı seviyede kalmak istiyor. Karım Fas için her şeydir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.