Gaziantep'i 1 puan geride bırakmasına yardımcı olan Masuaku'nun performansı takdir topladı

Gaziantep'i 1 puan geride bırakmasına yardımcı olan Masuaku'nun performansı takdir topladı

Kartal'ın efsane forveti Feyyaz Uçar, Kongolu oyuncunun performansını övdü ve "Beşikta Tas'ın gelmiş geçmiş en iyi sol beki" ifadesini kullandı.

 

Kartal'ın efsane forveti Feyyaz Uçar, Kongolu oyuncunun performansını övdü ve "Beşikta Tas'ın gelmiş geçmiş en iyi sol beki" ifadesini kullandı. Öte yandan yayıncı Güntekin Onay, "Bence Beşiktaş gelmiş geçmiş en iyi sol bek Adriano'ya sahip." Bu görüşmelerin ardından Beşiktaş Spurs taraftarları sosyal medyada konuyu açık açık tartıştı ve Adriano uzun süre TT'nin zirvesinde yer aldı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardından özellikle Serie A, Premier Lig ve Bundesliga takımlarında yer alan Nürnberg U19  forveti  Yılmaz Uzun, özel röportajı kabul etti. Valerian Ismail'den ayrılan ve takımın başına Güneş Bey'i alan Beşiktaş için işler pek iyi gitmedi. Siyah-Beyazlılar, Dünya Kupası tatilinin ardından çıktığı ilk lig maçında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalarak zirveye yaklaşma şansını değerlendiremedi. 2 puan kaybetmenin yanı sıra, düşük tekme kalitesi 1win de ayrı bir tartışmayı ateşledi. Beşiktaş'ın eski yıldızı Tümer Metin, bu takımın Şenol Güneş'i de yemesini önerdi. Tivibu Spor kanalında Erkut Öztürk'ün sunduğu programa Erman Özgür'le yorumcu olarak katılan Tümer Metin, Beşiktaş'ta kadro açığı olduğunu düşünüyor. Metin sürpriz bir değerlendirmede bulunur: "Kusura bakmayın arkadaşlar acı diyor, Beşiktaş kadrosunda daha çok hoca var. Sergen Yalçın, Önder Karaveli, Valerien Ismael, şimdi de Şenol Hoca..."

Tümer Metin, "Benim yerimde olsan ne yapardın" diye sorulduğunda şu yanıtı vereceğini söyledi: "Bazen büyük takımlar  sadece  oyun oynamak isterler çünkü toplum, geçmişi nedeniyle, çünkü geçmişte ben hakim olayım. oyun, rakibin yarı sahasında oynayayım, çok uzağa koşma, sürekli topu tutayım Hayır,  yok. Bazen takım oyunu domine 1win giriş eder. Bu takım rakiplere karşı hakimiyet oyunu oynayacak bir takım değil. Bu takım gelecek, ikinci bölgede bekleyecek, fırsat kollayacak" dedi. Necip-Gedson- Salin Uçan'ın yaptıklarının yarısı. Bu üçlü orta saha maç kazanmayacak, bu üçlü orta saha kazanamayacak. herhangi bir unvanı kazanın. Bu üçlü tahta, baskın bir oyuna yol açmadı. Üçü de  çok farklı. Bu oyuncularla oyunlara hakim olamazsınız. Ama bugün olsaydı, o yönetirdi. ”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.