Gaziantep için bu çalışmalar henüz yeterli değil

Gaziantep için bu çalışmalar henüz yeterli değil

Gaziantep FK'ye bakarsak son 10 maçta sadece bir kez kazandılar.

 

Gaziantep FK'ye bakarsak son 10 maçta sadece bir kez kazandılar. Beşiktaş'ı yenmek için şanslarını kullandılar ve on beş dakikada kaçırdılar. Golcüler Maxim ve Figueiredo'nun yanı sıra Ertuğrul Guiloboggi adında iki defans oyuncuları da vardı. Öne geçtiler ama ardından 5 oyuncu değişikliği hakkını doğru kullanan Beşiktaş'a karşı 1 sayı buldular. Tayyip Talha ve Wellington ile Beşiktaş stoper sorununu çözmüş görünüyor. Necip Uysal orta sahada daha kullanışlı. Atiba, Umut ve Nkoudou iyi değil.

Hafıza egzersizlerine göre, Kitsiou ile 25 yaşında bir münakaşa sırasında Nkoudou'nun kafasına dokunmak (!) kırmızı karta dönüşebilirdi. Atilla Karaoğlan sarı kart gördü ve VAR'dan geçtikten sonra kararının arkasında durdu. Kamerunluların bu sarı betonred kartı bir "hediye" olarak kabul etmelerini ve daha dikkatli ve sorumluluk sahibi hareket etmelerini bekliyoruz. Beşiktaş'ın en iyi oyuncuları olarak  orta sahanın hemen hemen her görevini başarıyla yerine getiren kaleciler Melt Gurnock ve Gedson Fernandes'e yer verebiliriz. Weghorst'un kesinlikle bu hedefi var.

Cenk Tosun ilk yarı sağ kanatta bir şey yapamadı. Rossier ile birlikte kanadı organize etme rolünü oynayamayacaklar. Weghorst'a gittiğinde etkili bir ikili oluşturamadılar. Wellington'ın kovalamasına rağmen topu kaparak Gaziantep'in golünü atan Figueiredo hemen sahayı terk etti ve Beşiktaş daha rahat atak yapmaya başladı. Güneş'in yaptığı 4 değişiklik  (Salih, Redmond, Muleka, Masuaku) Beşiktaş'a daha güçlü ve etkili bir kimlik kazandırdı. Yine de daha yaratıcı bir oyun göremedik. Oyunun hızı oldukça yavaş. İki takımın da motivasyon eksikliği dikkat çekti. Weghorst nihayet topa kafa atmayı başardı ve Masuaku sol kanattan betonred giriş şut çekti ve galibiyet serisine devam etmek için top çaprazlandı. Arkadaşları tarafından yeterince desteklendi mi? Hayır! Tek bildiğim "Kartal, alan kuş"! Vulture gibi o da bulduklarından memnun değildi. Tek başına avlanır ve yükseğe tırmanır. Dün eline düşen servet karşılık verdi. Avını yakalayamaz. Nkoudou, Beşiktaş futbol takımı hücumuna hem teknik hem de hız olarak çok katkı sağlayan bir oyuncu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.