Galatasaray'a Darbe Üstüne Darbe

Galatasaray'a Darbe Üstüne Darbe

Galatasaray'ın Süper Ligde en kötü sezonlarından birini geçirdiği 2015-2016 sezonunda, sadece kaybedilen maçlar değil, futbolcuların tavırları da büyük olay olurken, spor haberleri gündeminde her gün Galatasaray'ın olumsuz gidişi okunmakta.

Galatasaray'ın Süper Ligde en kötü sezonlarından birini geçirdiği 2015-2016 sezonunda, sadece kaybedilen maçlar değil, futbolcuların tavırları da büyük olay olurken, spor haberleri gündeminde her gün Galatasaray'ın olumsuz gidişi okunmakta. Mersin İdmanyurdu karşısında 2-1 mağlubiyet alan Galatasaray'da, özellikle 83. dakikada Sneijder'in oyundan kendi isteği ile çıkmasının detaylarına ulaşmış bulunuyoruz.

Ajanshaber.com üzerinden almış olduğumuz bilgiye göre, 83. dakika'da, ceza yayı içerisinde Mersin İdmanyurdu futbolcularından Loret Sadiku'nin Lukas Podolski'ye yapmış olduğu hareketin faul olmasının ardından, hakemin serbest vuruş vermesi ve Loret Sadiku'ya da sarı kart göstermesinin ardından, topun başına geçen Wesley Sneijder, henüz serbest vuruşu yapmadan, Selçuk İnan'ın atışı yapması ve ceza sahası barajından dönen topun ardından, Wesley Sneijder'in Mustafa Denizli'den değişiklik talep etmişti.

Atışın Selçuk tarafından yapılmasına çok kızan Sneijder'in, Bilal Kısa ile yer değişmesinin ardından, bu hafta yaşanan krizler ve yenilginin ardından henüz Galatasaray tarafından spor haberleri üzerine bir açıklama yapılmamış durumda.

Spor haberleri için sürekli takip edilen ve araştırmaların yanı sıra, özel haberler ile de spor haberleri okumamızı sağlayan Ajanshaber.com sayesinde, artık haber için etkili bir siteyi takip edebilirsiniz. Tarafsız ve objektif olarak yapmış oldukları yayınlar ile her zaman gelişmelere ulaşmanızı sağlayan site sayesinde, artık son dakika haberler de dahil olmak üzere, her türlü haber değeri taşıyan olaylara anında ulaşabilirsiniz.

Araştırmaları ile de gündemde ki olaylara farklı bakış açısı kazandıran ve spor haberleri gibi önemli bir çok haber için, öncelikleri en iyi şekilde belirleyen, site sayesinde, her zaman yaşanan olaylardan öncelikli olarak haberdar olabilecek ve mobil olarak da siteden gündemi takip edebileceksiniz.

 

En Güncel Haberler Burada

 

Her zaman haber okumanın kolaylıklarını yaşayarak, haberler için tarafsız olan ve tamamen bağımsız olarak, sadece haber değeri olan olaylara ulaşacağınız site sayesinde, artık gündemi rahat bir şekilde takip etmiş olacaksınız. Spor haberleri okumak için de en iyi seçenek olmalarından dolayı, sizde haberi anında siteden okuyabilir ve gündemi rahat bir şekilde takip etmeye başlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.