GALATASARAY S.K. BAHÇELİEVLER SPOR TESİSLERİ

GALATASARAY S.K. BAHÇELİEVLER SPOR TESİSLERİ

Spor insanlara sağlık ve zindelik kazandırır. Çocuklarda özgüven ve sağlıklı bir yaşam için atılan ilk adımdır. Her yaştan insanın spor yapması sağlıklı yaşam için gereklidir.

Spor insanlara sağlık ve zindelik kazandırır. Çocuklarda özgüven ve sağlıklı bir yaşam için atılan ilk adımdır. Her yaştan insanın spor yapması sağlıklı yaşam için gereklidir. Hazır gıdaların bu kadar fazla tüketildiği ülkemizde sağlığımızı koruyabilmemiz için düzenli spor alışkanlığı edinmeliyiz. Çocuklarımıza da bu alışkanlığı aşılamalı ve onları da çeşitli spor faaliyetlerine yönlendirmeliyiz. Küçük yaşta çocuklara verebileceğimiz en önemli alışkanlık spor yapmak olacaktır. Büyük fedakarlıklarla büyüttüğü çocuklarının sağlıklı bireyler olmasını kim istemez ki!

Benim çocuğum sporu sevmiyor, yatkın değil gibi düşüncelere kapılmamalıyız. Her çocuğun bir ilgi alanı vardır. Zengin spor çeşitlerinden birisi mutlaka çocuğunuzun hoşuna gidecektir ve sevecektir. Bazı şeylere başlamak büyük bir adım atmayı gerektirir.

Galatasaray Bahçelievler Spor tesisleri çocuklarınıza spor yapma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra, sağlıklı bireyler yetiştirilmesi için ve onların yeteneklerinin ortaya çıkarılabilmesi için hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

Okulların tatil olduğu bu günlerde Galatasaray Bahçelievler okulunun çocuklarınıza sunduğu yaz spor okuluna çocuklarınızı yönlendirmenizi, basketbol, voleybol, jimnastik, dans, tiyatro gibi branşlarda eğitimler almasını ve özgüven kazanmasına katkı sağlayacak adımlar atmanızı istiyoruz.

Çocuklarınızın hem verimli bir yaz tatili geçirmesini, yaz spor okulu ile hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlamayı amaçlayan Galatasaray Bahçelievler okulu geleceğin sporcularının yetiştirilmesine de katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

4 yaş ile 15 yaş arasındaki çocuklarınız için açılmış olan basketbol kursu ile çocuklarınızın fiziksel gelişimine de katkı sağlayabilirsiniz. Basketbol okulu hizmeti ile çocuklarınızın yeteneklerini de keşfeden, yetenekli sporcuların takibini yaparak onların yeme, içme, uyku gibi alışkanlıklarının yanı sıra okul ders başarı durumlarının iyileştirilmesi için katkılar sunulmaktadır.

Unutmayın ki küçük yaşlarda sporla tanışan çocuklar geleceğin başarılı sporcuları olmaya en büyük adaylardır. Yıllardır verdiği hizmet ile Galatasaray alt yapısına bir çok sporcu kazandıran Bahçelievler spor okulları çocuklarınız için büyük bir imkan ve fırsat sunmaktadır.

Çocuğunuzun, ülkemizin en büyük spor kulübünün bir ferdi olmasını istiyorsanız basketbol kursu ve diğer branşlardaki kurslara kayıt yaptırabilirsiniz. Basketbol okulu ve diğer hizmetleri ile ilgili ayrıntılı bilgi ve kayıt için www.galatasaraybahcelievler.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.