Galatasaray aleyhine ve bizi üzüyor

Galatasaray aleyhine ve bizi üzüyor

Çaykur Rizespor 8-10 yaş grubu takımında forma giyen 8 yaşındaki oyuncu Yiğit Demirel

Çaykur Rizespor 8-10 yaş grubu takımında forma giyen 8 yaşındaki oyuncu Yiğit Demirel, Çaykur Rizespor'un 7 Mart Çarşamba günü 12. dakikada kale direğinin üzerinden geçmesinin ardından 3 gün hastanede yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

TFF 1. Lig'in 18. Haftası Göztepe karşılaşmasının startında Çaykur Rizespor taraftarları, hayatını kaybeden küçük Yiğit anısına "Cennet Yiğit Yiğit" yazılı dans koreografisi yaptı. Küçük Yiğit'in ailesi, hayranlarının koreografisini yaptığı dansta gözyaşı döktü.

Öte yandan gazetecilere gönderilen Çaykur Rizesporlu oyuncuların reytingde yer aldığı bölümdeki sonsuzluk simgesinde hayatını kaybeden küçük Yiğit'in adı yer aldı.IBSA Dünya Kroket Şampiyonası grup maçlarında A Milli Kadın kroket takımı, bilyoncu rakiplerini 11-2, Cezayir'i 12-2, Danimarka'yı 10-4, Fransa'yı 11-1, Arjantin'i 13-3 ve Meksika'yı 11-2 mağlup etti. , 11-1 ve aynı anda Kanada'ya 12-7 yenilerek grupta ikinci oldu. Çeyrek finalde ABD'yi 5-4, yarı finalde İsrail'i 4-2 yenerek finale yükselen milli takım, 2024 Paris Olimpiyatları'na katılma hakkını elde etti ve finalde Güney Kore takımıyla mücadele etti. Milli takım, tartışmalı finalde Güney Kore'yi 10-4 yenerek dünya şampiyonu oldu.

Rio 2016 Paralimpik Oyunları'nda Türk tarihinin ilk ve tek takım sporları şampiyonu Güney Kore'yi ve Tokyo 2020 Paralimpik takımını yenerek Türk kroket tarihinde yeni başarılara imza attı ve Türk kroket tarihinde başarılı bir maça daha imza attı.

Bakan KASAPOĞLU'dan tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gateball Dünya Şampiyonası'nda Güney Kore'yi mağlup eden Türk Kadın Milli Takımı'nı bilyoncu giriş tebrik etti. Bakan Casa Poğlu, yaptığı konuşmada şu açıklamaları yaptı:

"Portekiz'in Matosinhos kentinde düzenlenen Dünya Kroket Şampiyonası'nda kupasını kazanan Türkiye Kadın Kroket Milli Takımımızı ülkemizde 1. olarak elde ettiği başarılarından dolayı Paris 2018 Paralimpik Oyunları'na katılmaya hak kazanacaklarını kutluyorum. 2024. Bitti. Her başarı için alın terini alın ve hilal bayrağımızı dik tutun Yüksekten uçan ve mücadele eden insanlar, teşekkürler." Son dönemde Trabzonspor'un spor altyapısını oluşturan en büyük yeteneklerden biri olan Ahmetcan Kaplan, ilk kez A takımda 18 maça çıktı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.