Futbolu bırakması ve teknik direktör yardımcısı Şenol Güneş'in başına geçmesi bekleniyor

Futbolu bırakması ve teknik direktör yardımcısı Şenol Güneş'in başına geçmesi bekleniyor

Beşiktaş son 5 lig maçında iyi oynamasına rağmen 1 galibiyet  yönetimi tedirgin etti. İsmail'den ayrıldıktan sonra göreve başlayan Şenol Güneş, Ümraniye galibiyetiyle başladı

 

Beşiktaş son 5 lig maçında iyi oynamasına rağmen 1 galibiyet  yönetimi tedirgin etti. İsmail'den ayrıldıktan sonra göreve başlayan Şenol Güneş, Ümraniye galibiyetiyle başladı ve sonraki 2 maçta 1 mağlubiyet 1 beraberlikle 5 puan düştü. Siyah Beyazlılar son 5 maçında toplamda 10 puan kaybetti GHEZZAL-JOSEF FAKTOR Teknik direktörler, takımın oluşumundan ve Gaziantep karşısındaki futbol performansından endişe duysa da artık sessiz kalmayı tercih ediyor. Siyah-beyazlılar, Ghezzal ve Josef'in sakatlıklarının takımın kötü performansında rol oynadığını söyledi.

Takımını mağlubiyetten kurtaran Hollandalı golcü, arkadaşıyla yaptığı konuşmada  kaptan gibi davrandı. Wout Weghorst, Dünya Kupası'nda ülkesi Hollanda'yı tanıtırken etkiledi. Hollandalı yıldız,  hafta sonu Beşiktaş'ın kahramanı oldu, 30 yaşındaki forvet, 86'da hullbet attığı golle takımını kurtarırken tüm zamanların favorisi Weghorst'tu. siyah beyazlı taraftarları. Bu, istatistiklerine de yansıyor. Süper Lig 15. haftadan sonra unvan oranı değişti. Beşiktaş'ın Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalmasının ardından açıklanan skor 8.00. Fenerbahçe'nin Trabzonspor deplasmanında mağlubiyetine rağmen koyu sarı-lacivertliler [1.85] ile favori.

Galatasaray'ın İstanbul Spor'u yenerek liderliği ele geçirmesinin ardından sarı-kırmızılı oranı 2.85 olarak açıklandı. Trabzonspor'un Fenerbahçe galibiyetinin hullbet giriş ardından Blues of Burgundy'nin şansının 9.00 olduğu söyleniyor. Öte yandan Başakşehir 11:00, Adana Demirspor ve Konyaspor 30:00. Beşiktaş'ın futbolun değerini skora bağlayamaması onları şampiyonluk yarışını uzaktan izlemeye zorladı. Futbol istatistik portalı 'Comparisonator'a göre Beşiktaş skor beklentileri (xPoints) beklentilerin çok altında Veriler takım golü beklentilerine (xG) dayanmaktadır, maç sonuçlarından bağımsız olarak uzun vadeli bir skorbord oluşturularak hesaplanmıştır. Beşiktaş 15. Hafta sonunda alınması gereken puan 28 iken şu anda 23. Sahadaki verilere de yansıdığı takdirde siyah beyazlıların şu anda 28 puanla ikinci sırada olması gerekiyor. Bu statüdeki ilk 7 takım arasındaki en büyük olumlu fark Başakşehir'de: artı 9 puan... Vargas, Adana Demir Spor Kulübü'ne kiralandığı dönemde Çin Süper Ligi'nde önemli bir rol oynadı (36 maçta 5 gol ve 13 asist) ve şu anda Çin Süper Ligi'nin Şangay Limanı takımında forma giyiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.