FUTBOLCU CAPONE UFUK OKULLARI’NDA

FUTBOLCU CAPONE UFUK OKULLARI’NDA

Brezilyalı ünlü futbolcu Carlos Alberto de Oliveira Capone Ufuk Okulları’nda öğrencilerle buluştu.

Tatil ve gezi amaçlı İstanbul’da bulunan Capone Ufuk Okulları’nda öğrencilerle buluştu ve soruları yanıtladı. Öğrencilerle birlikte fotoğraf çektiren ve şut atışları da yapan Capone minik futbol meraklılarının soruları karşısında oldukça zor anlar yaşadı.

FUTBOL MERAKI ANNE KARNINDA BAŞLAR

Kariyerine geçtiğimiz yıl ara vererek teknik hocalık yapmaya başladığını belirten ünlü futbolcu; “Kariyer olarak bir çocuğun futbolcu olacağı daha annesinin karnını tekmelemeye başlamasından belli olur” dedi. Capone ayrıca bu seviyeye gelmek için uzun yıllar top koşturduğuna değindi.

TÜRKİYE VE TÜRK MİLLETİ İÇİN MÜCADELE ETTİK

Bir öğrencinin UEFA şampiyonasında kupayı kaldırmanın nasıl bir duygu olduğunu sorması üzerine Capone; “O zaman bir futbolcu olarak, bir takım olarak mücadele etmiyorduk. Orada Türkiye’yi ve bir milleti temsil ediyorduk, her takımdan insanlar bizi destekliyordu. Üzerimize daha büyük bir misyon yüklenmişti. Bizde elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Tabi o an çok gurur verici müthiş bir heyecan yaşadık.” diye konuştu.

FATİH TERİM’LE OLMAK BİR GURURDU

Ünlü futbolcuya Fatih Terim’in takımında olmak isteyip istemediği sorulması üzerine Capone; “Ben artık aktif futbolu bıraktım. Teknik hocalığını yaptığım bir takımım var. Ancak o dönemler Fatih Terim’in takımında olmak ve onunla çalışmak benim için onurdu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.