FULYA’DA BİTMEYEN KAVGA!!!

FULYA’DA BİTMEYEN KAVGA!!!

Geçtiğimiz günlerde Fulya Mehmetçik Caddesi'nde gençler şiddetli bir kavgaya tutuştu. Nedeni belirlenemeyen kavganın ilk olmadığı sokakta sürekli bu tarz kavgaların meydana geldiği öğrenildi.


Esnafı çok rahatsız eden kavgaların, Ahi Evran Ticaret ve Meslek Lisesi öğrencileri tarafından çıkarıldığı belirtildi.

MÜŞTERİLER RAHATSIZ

Cumhur Gut - Ekol Pasta ve Cafe

Birçok öğrenci var bu okulda ve çoğunlukla burada toplanıp, müşterileri rahatsız edecek davranışlarda bulunuyorlar. Biz elimizden geldiğince uyarmaya çalışıyoruz ama taşkınlık yapıyorlar. Müşterilerimize mahcup oluyoruz. Kavga ederek dükkânımıza girdiler, az daha vitrinimiz iniyordu, zor çıkardık dışarı.

KİMSEDEN KORKULARI YOK!

Fikret Bey – Yıldız Market

Çıkan kavganın neden olduğunu anlamadık. Zaten okuldan çıkan elinden sigarayı düşürmüyor. Öğretmenleriyle konuşurken ağızlarında sigara var, kimseden korkuları yok ki. Bir araya toplanıp köşe başlarında gelene gidene sataşıyorlar, kavga ediyorlar.

SEMTİMİZE GÖLGE DÜŞÜRÜYORLAR


Seçkin Canoğlu – Semt Sakini

Ahi Evran Ticaret ve Meslek Lisesi'nin öğrencileri çok kavga ediyorlar. Gelene gidene sataşıyorlar. Okulun kurul toplantısı yapıldı, İlçe Milli Eğitim Müdürü de geldiğinde onlara da söyledim. Kıyafetleri hiç düzgün değil zaten. Okula mı bara mı gidiliyor belli değil. Yukarıdaki parkta sürekli nahoş olaylar görüyorum. Bu semte böyle olaylar hiç yakışmıyor. Polis bizim mahallemize geliyor ama çok durmadan gidiyor, aslında onlar engel olabilirler. Yoksa burası çok güzel bir yer ama bu olaylar semtimize gölge düşürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.