Form Yapı Vanucci  19 Mağazasını  Latin dans ve şarkıları eşliğinde bir kokteyl ile Mecidiyeköyde açtı

Form Yapı Vanucci 19 Mağazasını Latin dans ve şarkıları eşliğinde bir kokteyl ile Mecidiyeköyde açtı

Mutfak-Banyo ekipmanları üretiminin öncü firmalarından Form Yapı Vanucci 19. Mağazasını Mecidiyeköy de Ali Samiyen Stadı karşısında açtı. Açılışta Latin dansı ve müziği eşliğinde davetlilere kokteyl sunuldu.

Şirket Sahibi İsmail Taş Mutfak Banyo Ekipmanları üretiminin yanısıra konut yapımı ve dekorasyonu alanında da faaliyet gösterdiklerini projelerini anahtar teslim şekillinde müşterilerine sunduklarını ifade etti.

Mutfak-Banyo ekipmanları üretiminde İtalyan stilinin öne çıktığı Vanucci nin özgün tasarımları görmeye değer.
Üretilen ürünlerin ihracat edildiğini de ifade eden Mustafa Taş Şişli sakinlerini Showroom larını göremeye davet etti.

19. Mağazasını Mecidiyeköy de açmanın mutluluğunu taşıyan Mustafa Taş Ekonomik Krizi bir fırsat olarak gördüklerini ve şube açmaya devam edeceklerini ifade etti.

FORM YAPI TASARIM
olarak 1995 yılından beri mesleki ve ticari faaliyetlerine devam eden şirket, mimarlık, restorasyon, uygulama, inşaat ve piyasada bulunan seçkin markaların satış temsilciliği konularında hizmet vermekte.

Mustafa Taş şirketlerinin proje ve uygulamalarının estetik, fonksiyonel, ekonomik ve işveren memnuniyetini ana ilkeler olarak benimsediğini talep edilen ihtiyaca yönelik müşteri istekleri ışığında sorgulayıcı ve araştırmacı bakış açısını ön plana çıkararak kalite,fonksiyonellik ve estetik ilkeleri ile ÇAĞDAŞ YAŞAMA ALANLARI OLUŞTURMA nın ana hedefleri olduğunu ifade etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.