Filo Kiralama İle Avantaj Sahibi Olun

Filo Kiralama İle Avantaj Sahibi Olun

Filo Kiralama İle Avantaj Sahibi Olun

Filo satın alma işlemine girişim yapılacağı zaman banka kredisi yardımıyla araçları satın alsanız dahi belirli bir peşinat ödeme durumunda kalınır. Filo kiralama ile ihtiyacınızı karşıladığınız durumda ise aylık ödemelerle işlemler yürütüleceğinden yüksek miktarlarda para çıkışı olmayacaktır. Araçların servis ve bakım-onarım gibi masrafları kiralama şirketleri tarafından karşılandığından filo kiralayan şirketler çok ciddi rakamlarda tasarruflar sağlamaktadır.

Kurumsal Araç Kiralama İşleminde Sınır Yok

DRD, kurumsal araç kiralama işlemlerinde müşterilerine çok avantajlı tarifeler sunmaktadır. Kiralama için talep edilen araç sayısı kaç adet olursa olsun her marka ve modelleri müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Bu avantajlarından biri de il bazlı araç kiralama işlemleridir. Şirket bünyesinde farklı illerdeki şubelerinize araçlar yollayacak olsanız dahi o ilin plakasını kullanabilirsiniz.

Operasyonel Kiralama Hizmeti

Özellikle KOBİ’ler için araç satın alma işleminde kullanılması gereken bütçe yüksek rakamları gösterdiğinden dolayı nispeten çok daha uygun bütçelerin yeterli olduğu operasyonel kiralama hizmeti büyük katkı sağlamaktadır.  www.drd.com.tr adresinden araç kiralama işlemleri için çok detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.