Film, Dizi, Reklam Çekimi İçin  Shoulder Rig Kiralama

Film, Dizi, Reklam Çekimi İçin Shoulder Rig Kiralama

Deneyimli ekibi ile hızlı ve güvenilir ekipmanları en uygun fiyatla sizlere sunma gayretinde olan firma projelerinize uygun, sorunsuz ekipmanlar ile çalışmalarınıza destek vermeye devam etmektedir.

Yıllardır film, kısa film, reklam, tanıtım filmi ve klip çekimleriniz için en kaliteli ve en iyi performansa sahip film ekipmanlarını kiralama ile sizlerin hizmetinizde olan Çalıkuşu Film,bu sektörde gereken tüm yenilikleri yakından takip ederek bünyesine en iyi ekipmanları katmakta ve sizlerin hizmetine sunmaktadır. Deneyimli ekibi ile hızlı ve güvenilir ekipmanları en uygun fiyatla sizlere sunma gayretinde olan firma projelerinize uygun, sorunsuz ekipmanlar ile çalışmalarınıza destek vermeye devam etmektedir.

Takdir edersiniz ki, ekipman kiralama işi ayrı bir uzmanlık gerektirir ve yapımcıların ve teknik kadronun isteklerine cevap verebilmeyi gerektirir. Bu anlamda yıllardır bu sektörde bulunmanın avantajını en iyi şekilde kullanan ve bunu siz müşterilerine yansıtan Çalıkuşu Film her türlü stüdyo ve set ortamına uygun ürünleri sizlerle buluşturmaktadır.

Birçok film ekipmanı kiralama hizmetinin yanı sıra Kiralık film kamera vantuzu, shoulder rig kiralama, şaryo dolly kiralama ile de sizlerin hizmetinizdedir.Araba film kamera vantuzuCar Mount, her türlü film ve klip çekimleri için tasarlanmış ürünlerdir. Çalıkuşu Film tarafından sizlere sunulan bu ekipman yüksek kaliteye sahip, hareket halinde 10 kg. kadar taşıma kapasitesine sahip, sabit pozisyonda 20 kg. kadar taşıma kapasitesine sahip, CNC yapılı kamera bağlantı merkezi, 3 parça güçlü tutma vakumları, Merkez kamera vidası 1/4”-20, 3/8”-16, ekstra güvenlik ve kavrama aparatları ile en iyi çekimleri yapabilmeniz için sizlere sunulmaktadır. Hemen kiralık film kamera vantuzu hizmetinden yararlanmak için sizleri calıkusufilm.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Mattebox, followfocus, fronthandle, upperhandle, smallbaseplate, gunstockbatterybase gibi özelliklere sahip Shoulder Rig kiralama ile çekimlerinizi yüksek kalitede gerçekleştirebilirsiniz. Wireless özellikli, yüksek frekanslı, 300 metreye kadar kablosuz radyo frekans, kaydedilebilir odak kontrolü, Canon ve Nikon Kızılötesi, ayarlanabilir takip hızı gibi üstün özelliklere sahip Follow Focus kiralama hizmetinden de faydalanabilirsiniz.

En kaliteli film ekipmanlarına en uygun fiyatla sahip olabilmek, ihtiyacınız olan her türlü ekipmana kolayca ulaşabilmek için sizleri www.calikusufilm.com web sitesine bekliyoruz. Bu site üzerinden ekipmanlar ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.