Feriköy'de Çıkmaz Sokak Açmazı

Feriköy'de Çıkmaz Sokak Açmazı

Feriköy’de bulunan Mahmut Şevket Paşa İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrencilerin velileri her gün tedirginlik içinde çocuklarının eve gelmelerini bekliyorlar. Öğrencilerin çıkış yaptığı okul kapısının açıldığı ara sokaktan hızla geçen araçlar her gün tehlik

 DİKEN ÜSTÜNDEYİZ

Hanife Yücel

Biz genelde arabalarla sorun yaşıyoruz. Çıkışta okul önünde bekliyoruz. Çocuklarımızı almaya geldiğimizde kapı önüne yığılmak zorunda kalıyoruz. Üstelik her yerden araba geçiyor. Herkes zor durumda kalıyor. Diken üstündeyiz. Ben çalışıyorum ve her gün gelemiyorum. Buraya güvenmediğim için izin almak zorunda kalıyorum. Zaten buradan geçerken dikkatli olmuyorlar, üstüne üstelik küfür ediyorlar. Bir bayan olarak utanıyorum. Bu yol trafiğe kapatılsın istiyoruz. Okul çıkışında burayı trafiğe kapatsınlar.

 

 

TEHLİKE ALTINDAYIZ

Canan Gündoğdu (Resmi yok)

İkinci sınıfa giden bir oğlum var. Giriş ve çıkışlarda tehlike altındayız. Özellikle büyük araçlar geçerken korku içinde oluyorum. Burada beklediğimizi görmelerine rağmen üzerimize üzerimize sürüyorlar. Yol hakları olduğunu söyleyerek bağırıp, çağırıyorlar. Her an her şey olabilir diye korkuyorum. Burada bir kaza olabilir. Bir çocuğun canını mı feda etmemiz gerekiyor. Geçen gün bir velinin ayağını eziyorlardı.

 

 

ZABITA YOK

Gülten Özcan

Okulumuzun bahçesinin alanının açılmasını istiyoruz. Okul çıkış saati diye arabaların önüne geçiyoruz ama umursamıyorlar. Kornalar çalıyorlar. Arabaya yol verirken yere düştüm. Elim ayağım yara bere içinde. Bir cana mal olmadan bu konunun çözülmesini istiyoruz. Geçen sene burada bekleyen zabıtalarımız oluyordu. Giren çıkan arabaları engelliyorlardı. Ama bu sene yok. Yetkili mercilere vermek üzere imza topladık ama çözüm üretilmedi. Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün okulumuzu ziyaretinde birkaç kez söyledik. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.