Feriköy uzatmada yıkıldı

Feriköy uzatmada yıkıldı

Feriköy, normal süresi 1-1 biten ve nefes kesen Play-Out karşılaşmasını, uzatmalarda kaybederek, önümüzdeki sezon da Bölgesel Amatör Lig’de oynamaya hakkını yitirdi.


STAT : Selimiye

HAKEMLER : Tolga Kadaz**, İ.Çağlar Uyarcan **, H.Kıvanç Durmaz **

BÜYÜKÇEKMECE : Ercan***, Hasan ***, Semih ***, Doğukan ***,  Baykal****, Özgür***, Atalay****, Orhan ****, Oğulcan ****, Aydın***, Ersal ***

Teknik Direktör : Şenol DEMİR ****

FERİKÖY : Tuncay *, Ufuk *, Hüseyin **, Ekrem **, Gökhan**,  Erdem  **, Onur **, Başar**, Volkan ***, Burak **, Eyüp *

T.Direktör : Nezihi TOSUNCUK **

GOLLER: Dk. 11 Atalay - 110 Oğulcan (B.Çekmece) - Dk. 33 Volkan (Feriköy)

 
TARAFTARLARIN büyük bir ilgi gösterdiği maçta iki takım oyuncuları 120 dakika boyunca kıran kırana bir mücadele ortaya koydu.

Maça iyi başlayan B. Çekmecespor 12. dakikada Atalay’la 1-0 öne geçti. Golü kalesinde erken gören Kırmızı-Beyazlılar ilk yarının sonuna kadar sağlı sollu ataklarla B. Çekmecespor’u bunalttı. Feriköy iyi oynadığı bu bölümde 33.  dakikada Volkan Erkut’la golü bulunca ilk yarının skoru ortaya çıktı: 1-1.

İlk yarıdaki görüntüsünden uzaklaşan B.Çekmecespor ikinci yarıya daha etkili başladı. Ancak bu bölümde Bordo-Mavi-Beyazlıların hızını kesen isim maçın orta hakemi Tolga Kadaz oldu. Daha önce sarı kartı bulunan Özgür ceza alanı içinde rakip stoper tarafından itilip yere düşürülmesine rağmen mücadelenin hakemi Tolga Kadaz pozisyonu aldatmaya dönük hareket olarak değerlendirince B.Çekmecespor sahada 10 kişi kaldı. 11’e 11’ken etkisiz bir görüntü çizen B.Çekmecespor bir kişi eksik kaldıktan sonra önce oyunda dengeyi kurdu. 

90+2. dakikada bu kez Feriköy’den Erdem kırmızı kart görünce iki takım da sahada kalan süreyi 10 kişi tamamladı. Orhan’ın yönetiminde mükemmel bir ikinci yarı çıkaran B.Çekmecespor, normal süresi 1-1 biten maçın uzatma bölümünde de oyun üstünlüğünü devam ettirdi. Uzatmalarda ilk tehlike yine B.Çekmecespor’dan geldi. 102. dakikada Aykut’un 30 metreden mükemmel vuruşu kalecinin bakışları arasında üst direkten oyun alanına döndü. İlk uzatma devresinde gol çıkmayınca ikinci uzatma devresine geçildi. 111. dakikada sağ taraftan Mustafa ile atağa kalkan B.Çekmecespor galibiyet golünü buldu.

Mustafa’nın Aydın’a çıkardığı topu bu oyuncu da daha uygun pozisyondaki Oğulcan’a çıkarınca B.Çekmecespor golü geldi: 2-1. KSahadan 2-1 galip ayrılan B.Çekmecespor önümüzdeki sezon da Bölgesel Amatör Ligde oynamaya hak kazandı. Feriköy de  Bölgesel Amatör Lig fırsatını değerlendiremedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.