Ferhat Öz: ‘Bizler bir şeyleri değiştirebilecek güce sahibiz’

Ferhat Öz: ‘Bizler bir şeyleri değiştirebilecek güce sahibiz’

CHP Şişli Gençlik Örgütü Başkan Adayı Ferhat Öz; ‘Bu ekip bir şeyleri değiştirebilecek, dönüştürebilecek güce ve kudrete sahiptir ve buna olan inancı da tamdır’ dedi.

Ferhat Öz; CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nda aday adalık açıklamasında bulundu.

Öz; ‘Bu kış gününde, soğuk havaya ve trafiğe rağmen özel hayatından zaman ayırıp bizlere omuz vermeye gelip; umudu büyüten bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum’ diyerek açıklamalarına devam etti.

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA KARAR VERDİK”

Uzun bir süre gözlemledik, izledik. Şimdi, bazı şeyleri değiştirmek için Şişli'nin 25 mahallesinden gençlerle elimizi taşın altına koymaya karar verdik.

Büyük Cumhuriyet Halk Partisi Bayrağı'nı ben söyleminden, nefislerinden, egolarından sıyrılıp gelmiş büyük bir grup genç ile en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

“GELİN BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİRELİM”

Değerli partililerim, gelin bir şeyleri değiştirelim, gelin kongre döneminde hatırlanmayın. Gelin el ele verelim gençlik örgütündeki başkanlık koltuğunu atalım. Gelin siyaseti makam mevki sahibi olmak için yapmayanlardan olalım.

İl başkanımız Sn. Canan Kaftancıoğlu'nun İstanbul'da başlattığı biz mevsimini Şişli'de yaşatalım. El ele olalım. Fikir üretelim, düşünelim, tartışalım, neyi daha iyi yapabilirizi birlikte düşünelim. Yönetimimizin bir parçası olun. Öneri, sunun, doğrularımızı takdir edin yanlışlarımızı eleştirin.

Güçlü ve birlikte bir gençlik kolları mümkün. Unutmayın; birlikteysek güçlüyüz, birlikteysek başarabiliriz.

NEYİ Mİ BAŞARABİLİRİZ?

'Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize, durmadan yorulmadan yürüyecektir! diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yaraşır, yakışır bir gençlik olmayı başarabiliriz.

“100’NCÜ YILIMIZA 3 YIL KALDI”

Biz bu yola dinlenmemek için çıktık, nefes dahi almadan ileriye koşmak için çıktık. Kaybedecek zamanımız kalmadı. Cumhuriyet'in 100. yılına yalnızca 3 sene kaldı. 3 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir.

“DÖNEM ÇÖPE ATILACAK DÖNEM DEĞİL”

Bu yüzden bu dönem çöpe atılabilecek bir dönem değildir. Bu dönem dinlenme dönemi değildir. Bu dönem, laik cumhuriyet ve demokrasi inancında olan gençlerle bütünleşme dönemidir, bir araya gelme dönemidir. Bu dönem, gençler için, çevre için, kadınlar için, kadınlar için, çocuklar için, emekçiler için, özel vatandaşlarımız için projeler üretecek beyinleri partiye katma dönemidir.

“BİZLER BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCE SAHİBİZ”

Şundan hiç şüpheniz olmasın ki Ferhat Öz'ün şu an sözcülüğünü yaptığı bu gençlik harekâtı, yeni doğumlara gebedir. Her geçen gün daha çok büyüyoruz, her geçen gün daha çok kenetleniyoruz. Bu ekip bir şeyleri değiştirebilecek, dönüştürebilecek güce ve kudrete sahiptir ve buna olan inancı da tamdır.

Gelin bize omuz verin. Gelin bize güç verin. Gelin Cumhuriyet Halk Partisi Bayrağı'nı hem elinde hem kalbinde taşıyanlara destek olun.

FERHAT ÖZ KİMDİR?

26.12.1996 Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi doğumlu. İlkokulu Nişantaşı Nilüfer Hatun'da, Liseyi Feriköy Mehmet Pisak Lisesi'nde bitirdi.

Beykent Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüyle birlikte, Görsel İletişim bölümlerini çift anadal yaparak bitirdi. Şu anda üniversitede İletişim Sistemleri üzerine yüksek lisans yapıyor, yerel yönetimlerde veraset sistemi üzerine tez çalışması yapmakta.

8 yaşından bu yana futbolla ilgilenmekte olup, 2015 yılından bu yana da Beşiktaş Spor Okulları'nda antrenörlük yapmakta.

Lise döneminde, MEB Şişli Öğrenci Temsilciliği yaptı.  Yine aynı dönemde İstanbul Öğrenci Meclisi'nin Atatürkçü Düşünce Komisyonu'nun Kurucu Başkanlığı'nı yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum