Ferforje İle Mekanlarınızı Zenginleştirin

Ferforje İle Mekanlarınızı Zenginleştirin

Fransızca bir kelime olan ferforje, evlerde ya da işyerlerinde kullanılan, kapı, sandalye, masa gibi iç mekanların yanı sıra, bahçe korkulukları, banklar, pencere korkulukları gibi dış mekanlarda da kullanılan bir üründür.

Fransızca bir kelime olan ferforje, evlerde ya da işyerlerinde kullanılan, kapı, sandalye, masa gibi iç mekanların yanı sıra, bahçe korkulukları, banklar, pencere korkulukları gibi dış mekanlarda da kullanılan bir üründür.

Bir başka deyişle dövme demir anlamına gelen ferforje,  demirin dövülerek işlenmesi sonucunda ortaya çıkan süslü demir olarak da tanımlanabilir.

Kullanıldığı alana hoş bir görüntü katan bu ürünler, oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü ürünlerdir.

1986 yılında kurulan Tunç Makine tarafından yaklaşık 30 yıldır fiber lazer kesim hizmeti verilmektedir.

Lazer kesim ferforje, siyah saç (karbon çelik), paslanmaz saç (krom), bakır, pirinç (sarı malzeme), alüminyum gibi malzemeleri işleyen firma, profesyonel kadrosu ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

Metal ferforje, Lazer kesim ferforje, otomotiv, makina, gıda, asansör, beyaz eşya, kimya, tekstil, reklam, inşaat, dekorasyon, ambalaj sektörlerine yüksek standartlarda hizmet veren firma, fiber Lazer Kesim hizmeti ile müşterilerinden aldığı siparişleri en hızlı şekilde teslim etmekte ve en uygun fiyatlarla ücretlendirmektedir.

Fiber lazer kesim ile işlemlerinizi 10 kata kadar hızlı bir şekilde bitiren firma bu teknoloji ile birçok avantajı bir arada sizlere sunmaktadır. Bu teknoloji sayesinde, düşük enerji sarfiyatı, esnek ışın yolu, yüksek kesim hızı, ışın kalitesi, çıkış gücü, güvenilirlik, özel kabin camları, tamamen kapalı çalışma alanı, Switch korumalı kapılar, palet giriş çıkışı esnasında çalışan otomatik kapı gibi avantajlar bir araya gelmektedir.

Yaşam alanlarınızı birbirinden şık metal ferforje ürünleri ile çok daha şık hale getirebilirsiniz. Tunç Makine tarafından sizlere sunulan ileri teknoloji Lazer kesim hizmetleri ile ortaya çıkarılan ürünleri kullanmaya doyamayacaksınız.

Yıllarca gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz, bakımı kolay, uzun ömürlü bu ürünlere sahip olmanın en iyi yolu Tunç Makine firmasıdır. Verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar alacağınız bu ürünlerin garantisi 30 yıllık tecrübedir.

Tunç Makine firması, yıllardır edindiği tecrübeler sonucunda, en iyi reklamın müşteri memnuniyeti olduğunu biliyor ve %100 müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet vermeye devam ediyor.

Ürünler ve hizmetler hakkında daha fazla bilgi için www.tunclazerkesim.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.