Felsefe artık kolay

Felsefe artık kolay

32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 Tüm Fuarcılık Yapım (TÜYAP) tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bunlardan birisi de öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Şişlili öğretmen Baldan Dolun Partener'in "Bana Felsefe Yapma" isimli kitabıydı. Felsefenin daha okunabilir ve anlaşılabilir iddiasıyla Kaldırım Yayınları'nın çıkardığı bu eserin arka kapağında ise şunlar yazıyor:

Sevgili felsefe öğrencisi, bu kitapta bugüne kadar tanışmadığın filozoflarla, hiç sormadığın sorularla karşılaşacaksın. İster ders kitabı olarak kullan bu kitabı, ister başucu. Yeter ki içinde yazılan soruları düşünüp yazmaktan korkma. Yazdıkların sana saçma gelse de birileri için doğru olabilir. Küçük bir tavsiye daha; kitabını saklamayı unutma. Yıllar sonra düşüncelerini sayfalarda bulmak seni çok mutlu edecek. İyi yolculuklar.

Giriş ücretinin 7 lira olarak belirlendiği fuarı, öğrenci, öğretmen ve emekliler ücretsiz gezebiliyor.

 Kitap Fuarı, hafta içi saat 10.00-19.00 arasında, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatlerinde ziyaret edilibiliyor. Fuar, 10 Kasım saat 19.00'da sona erecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.