Faber Castell Ürünleri Kalemlik.com’da

Faber Castell Ürünleri Kalemlik.com’da

Alman markası Faber Castell, 250 yılı aşkın bir süredir dünya genelinde kırtasiye ürünleri arasında öne çıkan markalardan biri olma konumunu başarıyla korumaktadır.

Alman markası Faber Castell, 250 yılı aşkın bir süredir dünya genelinde kırtasiye ürünleri arasında öne çıkan markalardan biri olma konumunu başarıyla korumaktadır. Yazı araç ve gereçlerinin yanı sıra çizim ve boyama araç ve gereçleri alanlarında da sunduğu pratik çözümlerle hemen her kesimden kullanıcıya ulaşmakta ve müşteri portföyünü her geçen gün hızla ilerletmektedir. Dünya geneline yayılan üretim tesisleri, bugün itibariyle 23 ülkeyi kapsamakta ve binlerce çalışana istihdam olanağı sunmaktadır.

Dünya genelinde 120'nin üzerinde distribütöre sahip olan Faber Castell, sektördeki konumunu hep daha ilerilere taşımak için her yıl ciddi kaynaklar ayırmakta ve aynı zamanda da ürünlerinde kullandığı ham maddelerin doğa için tehlikeli sonuçlar doğurmasını engellemek için önemli bütçeler ayırmaktadır. Yılda 2 milyondan fazla ağacın yetiştirilmesini sağlayan ve doğal dönüşümü koruma altına almak için yoğun bir çaba sarf eden Faber Castell ürünleri, henüz küçük yaşlardan itibaren eğitim hayatımızın içine girmekte ve neredeyse tüm hayatımız boyunca bizlere eşlik etmektedir.

FaberCastellversatil kalemlerden, tükenmez kalemlere, kuru boyalardan keçeli kalemlere, yazı ve çizim takımlarından pek çok sete kadar geniş bir yelpazeye yayılan bu ürünlerle ilgili olarak henüz çocuk yaşlardan itibaren pek çok anıya sahibizdir şüphesiz ki. 12'li, 24'lü veya 36'lı setler şeklinde satışı yapılan boya setleri, öğrenim hayatımız içinde resim derslerimizin ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Ergonomik gövdesiyle elin kaymasını önleyen yumuşak tutuş özellikleri, canlı ve parlak renkleri ve kalem gövdesine isim yazmak için bırakılan özel kısımlarıyla anılarımıza işleyen bu ürünler, uygun fiyat koşullarına sahip olduğu için öğrenci dostu ürünler kategorisinde hep üst sıralarda yer almayı başarmıştır.

Güzel yazı derslerinde kullandığımız yüksek kaliteli mürekkebi, kesintisiz çizgiye imkan tanır ve uzun süreli kullanım sağlar. 100 FSC sertifikalı plantasyon ormanlarından elde edilen ham maddelerle yapımı gerçekleşen ürünleriyle sağlık açısından hiçbir şüphe uyandırmayan bu araç ve gereçler, doğadaki renkleri en canlı şekilde yüzeylere taşımaya katkı sağlamakta ve kullanıcısının doğa duyarlılığının gelişmesine katkı sağlamaktadır. Yüzlerce çeşit araç ve gereci içinde barındıran bu ürün yelpazesini, kurulduğu ilk günden beri sektörünün öncü markalarından biri olmayı başaran Kalemlik.com’un http://www.kalemlik.com/Faber-Castell,LA_2205-3.html sayfasından rahatlıkla inceleyebilir ve sitemiz üzerinden yapacağınız alışverişlerde sürpriz hediye ve indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.