Etkili ve Profesyonel Toplu Mail Gönderimi Nasıl Yapılır?

Etkili ve Profesyonel Toplu Mail Gönderimi Nasıl Yapılır?

Düşük bütçeye oranla en etkili dijital reklam yöntemlerinden biri olan toplu mail gönderimi,hızlı ve doğru geri dönüş sonuçları alınabilmesi için bazı konulara dikkat edilmesi gerekmektedir.

Düşük bütçeye oranla en etkili dijital reklam yöntemlerinden biri olan toplu mail gönderimi,hızlı ve doğru geri dönüş sonuçları alınabilmesi için bazı konulara dikkat edilmesi gerekmektedir.

Kendi sunucunuzdan yüksek miktarda mail gönderimi yapamazsınız. Mail sunucunuzun size atadığı günlük veya saatlik mail gönderim adet kotası bulunmaktadır. Gönderilerinizin spam değeri kazanması kurumsal mail adresinizi sıkıntıya sokacaktır. Bu nedenle toplu mail konusunda profesyonel olarak çalışan firmalardan destek alın. Maillerinizin yüksek oranda gelen kutusuna (inbox posta )düşmesi için göndereceğiniz içeriğin düzgün kodlanmış olmasına dikkat edin. 

İnbox mail gönderimi için mail içeriğinde neler yapılmalıdır?

1. Mail içeriğinizde spam kelimeleri ve tekrar eden mükerrer kelimeler kullanmayın.
2. Mail içeriğiniz ile uyuşmayan konu başlığı kullanmayın.
3. Salt resim, büyük resimler kullanmayın. Resim boyutları en büyük boyut 700px olmalıdır.
4. Mail içeriğinizde mutlaka kimlik ve imza bilgilerinizi kullanın.
5. Abonelikten Çıkma linkini bulundurun.
6. SPF kayıdı kullanın.
7. ISS mail adresini gönderici olarak tanımlamayın.
8. Opt-In yapılmış mail listeleri kullanın.



2010 yılından bu yana; TEG (Toplu Email Gönderimi)sistemi, konusunda uzman kadrosu ve teknolojik altyapılar kullanarak sizlere kesintisiz hizmet vermektedir. Cloud altyapısına sahip, ölçümlenebilir izinli altyapılar ile mail gönderilerinde kullanıcılarına en uygun toplu mail fiyatları sunmaktadır. Gönderileriniz istatistiklerini size özel şifreli panelinizden anlık olarak takip edebilmektesiniz. Ayrıca ücretsiz Asistan desteğimiz ile tüm işlemlerinizi sizler adına yapıyor, sizleri bilgilendiriyoruz.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.