Etiler güzelliği M-ONEP Nişantaşı'nda

Etiler güzelliği M-ONEP Nişantaşı'nda

M-Onep Etiler’den sonra Nişantaşı’nda ikinci şubesinin açılışını ünlü isimlerin katıldığı görkemli bir davetle gerçekleştirdi.

 Röportaj Talar Köseoğlu


Açılışa Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Filiz Akın, Ebru Şallı, Nil Burak, Seray Sever katıldı.

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Onur Erol'un birlikte yaptığı açılışta Sarıgül, M_ONEP çalışanına 100 TL vererek 'ilk siftahı ben vermiş olayım' dedi.

Nişantaşı M_ONEP Yöneticisi ve aynı zamanda Prof. Dr. Onur Erol’un gelini Yeşim Erol gazetemize M_ONEP’i anlattı.


FARKIMIZ UZMAN KADROMUZ

Onur Erol’un ismi bir güven, çoğunlukla onun hastaları bizlere yöneliyor.

Bizim başardığımız ve arkasında durduğumuz konu, kullanmış olduğumuz tüm ürünlerin ve aletlerin kalitesi. Uzman insanlarla çalışıyor olmamız en büyük farkımız.


HERKESE SERVİS VEREBİLİYORUZ

Sadece bayanlara değil, erkeklere de servis veriyoruz. Artık güzellik konusunda erkekler de kendine bakıyor. Onlardan da çok iyi müşterilerimiz var.


AMELİYATSIZ GÜZELLİK SAĞLIYORUZ

Onep’te Onur Erol dışında çalışan Plastik Cerrahlarımız var. Burda biz ameliyatsız her türlü güzelliği sağlıyoruz.


YEMEK ARASI GÜZELLİK

Yüz germe olmak istemeyen hastalara, aletlerimizle alternatif sunuyoruz. Kaş asma yerine botoxlarla kaldırabiliyoruz. Küçük dolgularla yüzleri canlandırabiliyor, lazerlerle ciltleri gençleştirebiliyoruz.

Ameliyat olduğunuz zaman vakit ayırmanız gerekiyor, hastaneye yatacaksınız, izin alacaksınız. Ama burada öyle değil. Öğle vaktinde hastalarımız gelip her türlü uygulamasını yaptırıp, tekrar işine dönüyor.


NEDEN NİŞANTAŞI DERSENİZ

Dışardaki şık mağazalar, ortam çok güzel. Hedef kitle de burada, insanlar buraya alışverişlerini yapıp yemeklerini yemeye geldiklerinde, bize de uğruyıp her türlü bakımlarını yaptırıp çıkabiliyorlar.


TANITIM ÇOK ÖNEMLİ


Bölgeyi tanımak, bölgede yenilikler var mı yok mu bunları görmek adına basın çok önemli.  Ben de birçok yere gitmeden önce, dergilere bakıyorum. Değişikliklerin haberdar edilip tanıtımının yapılmasını başarılı buluyorum.


Nişantaşı şubesi açılışında M_ONEP kurucusu Prof. Dr. Onur Erol’un gazetemize yaptığı açıklamada öne çıkan “Birikim ve Güven” oldu.  

SENELERİN BİRİKİM VE GÜVENİ VAR

Bu güveni yükseklerde tutmak çok önemli, biz de bunu devam ettirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Hem Etiler’de hem de burada, Nişantaşı’nda hizmetlerimiz aynı. Hiçbir güzellik polikliniğinde bu kadar fazla alet bulamazsınız. Bunlar çok pahalı aletler. İsveç’ten ziyarete gelen bir dermatolog, Avrupada ancak burdakinin dörtte biri alet olduğunu söyledi. Biz de çıtayı en yüksekte tutmak için elimizden geleni yapıyoruz.


İLK MUAYENEHANEM ŞİŞLİ’DEYDİ

Benim ilk muayenehanem Şişli Halaskargazi’deydi. Nişantaşı da çok sevdiğimiz bir yer ve gördüğüm kadarıyla belediye olarak da çok iyi çalışan bir belediye, insanlar mutlu ve burası çok bakımlı bir yer oldu. Bizim buraya gelmemiz kaçınılmazdı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.