Esra Erol ağlaya ağlaya programı sundu

Esra Erol ağlaya ağlaya programı sundu

Ekranların sevilen yüzü Esra Erol ve ekibi programlarına konuk olan Tahsin Amca'nın yıllardır aradığını aşkını buldu ama Esra Erol o haberi ağlaya ağlaya verdi. Esra Erol'un gözyaşları içinde verdiği haber bakın neydi? Ayrıntılar haberimizde..

Ekranların sevilen yüzü Esra Erol ve ekibi programlarına konuk olan Tahsin Amca'nın yıllardır aradığını aşkını buldu ama Esra Erol o haberi ağlaya ağlaya verdi. Esra Erol'un gözyaşları içinde verdiği haber bakın neydi?

Tahsin Amca yıllar önce Meline Hanım'a aşık olmuştu. Meline'yi ağabeyi Almanya'ya götürünce ikili ayrılmış. Tahsin Amca 'O zaman yemin etmiştim seni bir daha görmeden ölmeyeceğim' diyerek aşkı Meline Hanım ile buluşmak istedi.

Esra Erol ve ekibi Tahsin Amca'nın kapı kapı gezerek aradığı aşkına ulaşmayı başardı. Ancak Meline Hanım evlenmiş kendine bir aile kurmuştu.

Tahsin Bey'in ölmeden önce bir kez görebilme isteğini Meline Hanım ailesi rahatsız olduğu için geri çevirmişti. Tahsin Bey'in yüreğindeki aşk ateşi aradan geçen yıllara rağmen küllenmemiş olsa da Meline Hanım onu çoktan unutmuştu.

Tahsin Amca'ya bu haberi verirken gözyaşlarına boğuldu. Ağlayarak konuşan Esra Erol verdiği haberden sonra şaşırtan bir karşılık aldı. Tahsin Amca, "Belki o benim Meline'm değildir. Günde 1 dakikanızı bana ayırıp onu arar mısınız?" dedi.

Aslında bulunan kişi Tahsin Amca'nın sevdiğiydi. Ama Esra Erol bunu söylemedi ve ona 'Günde 1 dakika" için söz verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.