ESKİŞEHİR OTO EKSPERTİZ ŞİRKETİ

ESKİŞEHİR OTO EKSPERTİZ ŞİRKETİ

Oto ekspertiz, teknik cihaz ve ekipmanlarla aracın ayrıntılı bir şekilde incelenmesi, araç hakkında rapor hazırlama işlemidir.

Oto ekspertiz, teknik cihaz ve ekipmanlarla aracın ayrıntılı bir şekilde incelenmesi, araç hakkında rapor hazırlama işlemidir. Kaliteli ustalara yaptırılacak oto ekspertiz hizmeti ile aracın daha önce yaşadığı kazaların tespiti, değişen parçaları, mekanik aksamında bir sorun olup olmadığı, yakın zamanda hasar oluşturacak aksamları gibi bilgilere ulaşma imkanı bulunmaktadır.

İkinci el araç almadan önce mutlaka oto ekspertiz raporu almak istediğinizi belirtiniz. Büyük paralar vererek aldığınız araçlarınızı ayrıntılı muayeneye sokarak hem kendi can güvenliğinizi hem de güvenli alışveriş yapmanızı sağlayabilirsiniz.

Eskişehirde ekspertiz hizmeti veren Doktor Oto Ekspertiz sizlere bilmeniz gereken her şeyi açık, şeffaf ve tarafsız olarak veren bir firma olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Eskişehir Oto Ekspertiz firması Doktor Oto Ekspertiz ile ikinci el aracınız ile ilgili;

Kaporta aksamında değişen, boyanan, işlem gören parçaların tespiti,

Ölçüm anındaki güç ve tork değerleri tespiti,

İdeal şartlarda aracın gücünü ve tork değerlerinin tespiti,

Aktarma organı olan aksamlarındaki sürtünme kayıplarının tespiti,

Yol simülasyonu ile sadece yük altında ortaya çıkan arızaların tespiti,

Motorunun hangi devirde ne kadar güç üretebildiğinin tespiti,

Ortaya çıkan gücün ne kadarlık kısmının araç tekerleklerine iletildiğinin, ne kadarının şanzuman, diferansiyel, aks gibi aktarma organlarında kaybolduğunun tespiti,

Aracın takometre ve hız göstergesinin hata oranının tespiti,

Ayrıntılı fren testi ile aracın frenleri ile ilgili kesin ve net bilgilerin tespiti,

Motor kulakları, şanzuman kulakları, motor-şanzuman yağ kaçakları, ön arka amortisörler, rot-rotil kontrolleri, debriyaj boşluğu, ön-arka balatalar ve diskler, egsoz kontrolü, benzin depo kontrolü, alt akım kontrolleri, debriyaj hidrolik durumu, kavrama kontrolü, motor soğutma sistemi kontrolü, el freni, polen filtresi, klima ve gazı kontrolü, akü kontrolü, podye-şase kontrolü, taban sacı, bagaj havuzu, salıncak ve traverslerin kontrolü gibi aracın mekanik aksamına dair tespitleri yaptırabilirsiniz.

Daha bir sürü hizmeti kaliteli ustaları ve profesyonel kadrosu ile sizlere sunan Eskişehir Oto Ekspertiz firması Doktor Oto Ekspertiz’e ikinci el aracınızı mutlaka muayene ettiriniz.

Aracınızda sağlıklı ve güvenli bir sürüş için gerekli olan tüm kontrolleri gerçekleştiren Eskişehir ekspertiz firması araçlara tam donanımlı olarak checkup hizmeti vermektedir. İrtibat ve randevu içinwww.doktorotoekspertiz.comweb sitesini ziyaret ediniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.