EN ŞIK VE MODERN ELBİSE MODELLERİ MODANİSA’DA!

EN ŞIK VE MODERN ELBİSE MODELLERİ MODANİSA’DA!

Hem feminen hem de eskiye göre daha konforlu elbiseler üretilmeye başlandı.

Hem feminen hem de eskiye göre daha konforlu elbiseler üretilmeye başlandı. Farklı durumlar için elbiseler şimdilerde neredeyse tüm tanınmış tasarımcıların koleksiyonunda yer almaktadır. Abiye elbiseler ve gece elbiseleri en şık ve zarif modellerdir. Balolar, düğünler ya da özel davetlerde giyilir. Gece elbiseleri ve abiye elbiseler genellikle uzun, payetler, fırfırlar ya da dantellerle süslüdür. Bu elbiselerde siyah renk başroldedir. Tercihiniz daha iddialı bir modelse, kırmızı, mavi ve yeşil gibi, daha iddialı renkler de bulabilirsiniz.

Abiye elbise tesettür elbise modellerinde hem görünüşünüzde hem de bütçenizde abartıya kaçmadan asil ve şık olabileceğiniz seçenekler sunuyoruz. İster özel günler olsun ister günlük olsun, kloş ve pileli elbise çeşitlerini ile sizleri buluşturuyoruz. Modanın tam tersine gelip geçici değil zamansız, sade ve her zaman özgün elbiseler ile tesettür giyim dünyasına farklı pencereden bakabilirsiniz.Söz, nişan, nikah, düğün, mezuniyet gibi en özel günlerde nişanlık arayan hanımların ilk tercihi olan kapalı elbise modelleri dantel, payet, güpür işlemeleri ile kusursuz ve rahat bir görünüme sahip olun. Her zaman abartıdan uzak yalın ve şık tasarımlı tesettür elbiseler ile Modanisa her zaman yanınızda.

Ofis ortamında, günlük elbise modelleriya da özel gecelerde ve davetlerde kullanabileceğiniz farklı tasarım elbise modellerini; platform, dolgu topuk ya da stiletto ayakkabı modelleri ile kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Şıklığınızı ve tarzınızı ortaya koymak için elbiselerinizi çanta ve iddialı takılar ile kombinleyebilirsiniz. Fırfırlı, dantelli, kemerli, örgü, balıkçı yaka, düğme detaylı, çiçek baskılı ve pileli klasik modellere ek olarak dilerseniz kapüşonlu ve kısa kollu olan spor elbiseler de tercih edebilirsiniz.

Sade, siyah bir elbise ofisten, toplantıya, davetten, düğüne her ortamda ve her mevsimde kurtarıcınız olabilir. Natürel renklerdeki elbiselerinizi kontrast tonlardaki ayakkabı ve çantalarla kombinleyerek iş yerinizdeki en şık kadın siz olabilirsiniz.  Nişan, düğün, mezuniyet gibi davetlerin gözdesi abiye elbiseleri de tarzınıza ve ortama uygun olarak hem kısa hem uzun modeller arasından seçebilir, uygun abiye ayakkabı ve çantalarla harika kombinler yaratabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.