En moda en yeni

En moda en yeni

Saatten votkaya, kitaptan radyoya haftanın en yeni ve en moda ürünleri...

V2K designers 2007 / 2008 sonbahar-kış sezonu için Karl Lagerfeld, Vivienne Westwood gibi ünlü isimlerin de olduğu tasarımcıların kıyafetlerini getiriyor.

Çikolata festivali

Avrupa'da yedi aydır süren Milka Çikolata Festivali 1 Eylül'den itibaren Türkiye'ye geliyor. Ziyaretçiler arasında bir aileyi Alp Dağları'nda tatile gönderecek festival; İstanbul'da başlayıp Bursa, İzmir, Konya ve Ankara'ya da gidecek.

Sportif saatler

Casio'nun "G-Shock" koleksiyonundan iki yeni model daha çıktı. Sportif havalı bu saatlerin canlı renkleri, Kawasaki motosiklet yarış takımının renkleri ile kombinlendi. Fiyatları 170 YTL'den başlıyor.



Küçüklere ve büyüklere kitap

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları çocuklar için "Acar Hafiye Dedektiflik Maceraları" serisini başlattı. Zeytin kültürünü tanımak isteyenler, Mahmut ve Zerrin İren Boynudelik'in beraber yazdıkları "Zeytin Kitabı"na (Oğlak Yayınları) ilgi gösterebilir.

Gezi ve sanat

Yarına kadar sürecek Züchex Fuarı, Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilir. Fuarda Paşabahçe'nin hazırladığı "Quiet Luxury" isimli 2007 sonbahar-kış koleksiyonu da görülebilir.

Yeni bir votka daha

Votka tüketimi tüm Türkiye'de arttıkça, markalar yenilerini piyasaya sürüyor. Binboa Red Apple kırmızı elma aromalı. Üç defa distile edilen bu içki 70 cl.'lik şişelerde satışa sunuldu.

Tasarım-teknoloji işbirliği

Nokia yeni kapaklı modeli 6555'te klasik bir saatin tasarımını, cep telefonunda üçüncü neslin teknolojisiyle birleştirdi.








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.