Emir Sarıgül’ü takip etmemiz engellendi

Emir Sarıgül’ü takip etmemiz engellendi

Emir Sarıgül twitter hesabından yaptığı farklı açıklamaların yarattığı sıkıntı nedeniyle artık hesabını herkes göremeyecek. Sarıgül özellikle de Şişli ve Şehri İstanbul Gazetesi’nin kendisini takip etmesini engelledi.

HABERLERİMİZ ENGELLENMEYE ÇALIŞILIYOR

Şişli Gazetesi olarak Emir Sarıgül’ün twitter hesabındaki yaptığı açıklamaları haber yapmıştık. Bu haberlerle de Sarıgül’ün birçok açığını ortaya çıkmasını sağlamıştık. Bu durumdan rahatsız olan Sarıgül gazetelerimizin kendi twitter hesabının takip etmesini engelledi.

BASINI ENGELLEMEK YERİNE

HATALARI ENGELLEYİN

Şişli Gazetesi olarak 15 yıldır tüm engellemelere rağmen, Şişli Halkı’nın haber alma hakkını elinden alınamadığını göremeyen Emir Sarıgül ve ekibine tavsiyemiz, bizleri engellemek yerine yapılan hataları engelleyiniz.

GERÇEKLER GİZLENMEYE Mİ ÇALIŞILIYOR?

Emir Sarıgül; hem Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi hem de Şişli Belediye Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı olarak kamuoyuna mal olmuş, tanınmış bir kişi. Sarıgül’ün düne kadar herkese açık olan twitter hesabını istemediği kişileri, özellikle de basını engellemesi, bir takım açığının olduğu ve bunu kamuoyunun görmesini istemediğini son hareketi ile aleni olarak ortaya koydu.

SARIGÜL CEPHESİNDE SIKINTI MI VAR?

Politika yapan bir siyasetçinin, takipçi sayısını artırmak daha çok insana ulaşmak için tüm imkânlar zorlanır. Hatta bunu yapabilmek için profesyonellerden dahi özel destek alınır. Üstelik Emir Sarıgül Galatasaray gibi bir kulübün de yöneticisi. Bu kadar gündemde olan hem siyasetçi hem de spor camiasında ön planda olan bir yöneticinin, twitter hesabını herkesin görmesini engellemesi, özellikle de Şişli Gazetesi’ni engellemesi de Emir Sarıgül cephesinde büyük bir sıkıntının olduğunun göstergesi oldu.

ŞİŞLİLİNİN HABER ALMA HAKKINI ENGELLETTİRMEYECEĞİZ

Şişli Gazetesi olarak; 20 yıldır bizim basın özgürlüğümüzü, Şişli Halkının da haber alma hakkını hiçbir gücün engellemesine izin vermedik, bu günden sonra da vermeyeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.