EMBRİYO NEDİR?

EMBRİYO NEDİR?

Tüp bebek tedavisinin en büyük birincil kahramanı ve en çok kullandığımız kelime olan Embriyo, sperm hücresinin yumurta hücresinin içerisine doğal ilişki veya dış laboratuvar ortamında girmesi ile, döllenmiş yumurtaları meydana getirmektedir.

Tüp bebek tedavisinin en büyük birincil kahramanı ve en çok kullandığımız kelime olan Embriyo, sperm hücresinin yumurta hücresinin içerisine doğal ilişki veya dış laboratuvar ortamında girmesi ile, döllenmiş yumurtaları meydana getirmektedir. Bu döllenmiş yumurtalar ise farklı hücre bölünmelerini meydana getirip  hücre bölünmesinin oluşmasını ve bu hücre sayısının artmasına verilen isim embriyodur.

Tüp bebek tedavisi hakkında merak edilenler: https://sevtaphamdemir.com/tup-bebek-tedavisi/

 En çok embriyo kelimesi tüp bebek tedavisi içerisinde ve tüp bebek tedavisi gören hastalar tarafından konuşulur ve söylenir, araştırılır. Tüp bebek tedavisinde embriyo transferi, tüp bebek tedavisinde dondurulmuş embriyo transferi, tüp bebek tedavisinde taze embriyo transferi, tüp bebek tedavisinde döllenen embriyo gibi cümleler arasında hep geçmektedir.

Ankara Tüp bebek Tedavi Merkezi : https://sevtaphamdemir.com/ankara-tup-bebek/

Kısırlık tedavisi hakkında merak edilenler: https://sevtaphamdemir.com/kisirlik-nedir/

Ki hasta tarafından merak edilmesi de oldukça doğaldır. Tüp bebek tedavilerinde ve Ankara tüp bebek merkezlerimizde  en önemli basamak elbette kaliteli embriyonun gelişimini laboratuvar ortamında geliştirmektir. Döllenme gerçekleştikten sonra embriyo gelişimini tamamladıktan sonra en uygun günde embriyolog ve Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç tarafındna karar verilerek embriyonun transferine karar verir. Genellikle 3.veya 5. Gün embriyo transferi yapılmaktadır. Ancak son yapılan araştırmalarda 5. ve 6. günlerde yapılan blastokist transferlerinin gebelik şansını arttırdığını göstermektedir elbette bizimde ilk tercihimiz 5.gün embriyosu transferi sağlamaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.