Email Pazarlama ile Etkili Tanıtım ve Pazarlama

Email Pazarlama ile Etkili Tanıtım ve Pazarlama

Reklam, tanıtım ve pazarlama çalışmalarında artık hedef kitlenin özel tercihlerini iyi bilmek ve bu tercihler doğrultusunda özel bir reklam stratejisi ile tanıtım çalışması gerçekleştirmek gerekiyor.

 Bu amaç kapsamında sıklıkla tercih edilen ve en etkili çözümü sağlayan yöntem ise email pazarlama kampanyalarıdır. 

Etkili ve hızlı mail gönderimleri yapmak isteyen işletmeler  email pazarlama servis sağlayıcıları ile çalışarak hedef kitleye ulaşmakta ve bu sayede pek çok reklam, pazarlama ve tanıtım imkanlarına kıyasla çok daha düşük bütçeli olarak ürün yada hizmet tanıtımı gerçekleştirmektedir. 

Bu alanda güçlü bir yazılım ve servis alt yapısı kullanımı önemli olmaktadır. Tam da bu aşamada MailGraf toplu mail gönderme programı beklentileri karşılamaktadır. Web programı olarak hizmet sunan bu yazılım cloud tabanlı olup tarayıcınız sayesinde kullanıcı adı ve şifreniz ile her yerden ulaşım sağlayabilirsiniz. İleri düzey mail şablonu oluşturma ve toplu mail gönderimi konusunda güvenilir bir alt yapıya sahip bu servis aynı zamanda müşterilerine sunmuş olduğu uygun toplu mail fiyatları sayesinde de oldukça ekonomik çözümler sunmaktadır. 

Bu servisi kullanabilmeniz için ileri düzey bir toplu mail gönderme bilgisine ihtiyaç duymazsınız ya da uzmanı olmanız da gerekmiyor. MailGraf kolay kullanılabilen, ancak buna karşın profesyonel çözümler sunan bir alt yapıya sahip olmakla birlikte oldukça ekonomiktir. Tüm bunların yanı sıra spama düşmeden toplu mail gönderimi konusunda da ücretsiz destek ve danışmanlık hizmeti de alabilirsiniz.

Tüm pazarlama çalışmalarının en kritik noktası ölçümlemedir. Toplu mail gönderimlerinin ardından detaylı raporlama panelinizden gönderinizi açanları, içerikteki linkleri tıklayanları, ulaşmayan mail adreslerini ve unsubscribe (listeden ayrılmış) olmuş kullanıcı raporlarını çok detaylı bir şekilde edebilirsiniz. Bu sayede bir sonraki kampanyalarınızda gerekli düzenlemeleri yaparak verimliliğinizi artırabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.