Elinizin Altında Olması Gereken Oto Kiralama Servisi

Elinizin Altında Olması Gereken Oto Kiralama Servisi

Hayatta sürekli elinizin altında olması gereken şeylerin bilincinde misiniz? En çok ihtiyaç duyduğunuz anda hızlı, kolay, ucuz ve güvenilir bir şekilde yararlanabileceğiniz bir oto kiralama servisiniz var mı?

Hayatta sürekli elinizin altında olması gereken şeylerin bilincinde misiniz? En çok ihtiyaç duyduğunuz anda hızlı, kolay, ucuz ve güvenilir bir şekilde yararlanabileceğiniz bir oto kiralama servisiniz var mı? Başta tatil ve gezi olmak üzere her seyahatinizde A noktasından B noktasına ucuza kiraladığınız güvenilir bir arabayla gidebilirsiniz.

Geleneksel oto kiralama servisleri kiralık bir araca ihtiyaç duyduğumuzda ilk aklımıza gelene seçenektir. Ancak güvenilir, ucuz ve işlemleri hızlı halledebilen bir firma bulmak için oldukça iyi araştırma yapmanız gerekir. Artık tüm bunlardan farklı olarak otomobil sahipleri ile sürücüleri buluşturan bir girişim olan Arabalı var!

5-001.png

Oto kiralama servisine mi ihtiyacınız var?

Geleneksel oto kiralama servislerini bir kenara bırakın ve Arabalı’nın sunduğu eşsiz fırsatlara odaklanın. Arabasının boş durmasını istemediği için ek gelir amacıyla kiralamak isteyen araç sahiplerinden oto kiralama yapmak çok avantajlı. Kurumsal prosedürlerle uğramadan ve gereksiz maliyetten kaçınarak kolayca oto kiralamak için Arabalı uygulamasını kullanın.

Aracınızı bir süre kullanmayacak mısınız?

Bir aracınız var ve herhangi bir sebepten dolayı bir süreliğine kullanmayacak mısınız? Aracınız garajda yatarken bile sigorta ve vergi ödemeniz gerektiğini bildiğinizden eminiz. Tabi bir garajınız yoksa muhtemelen aracınızı otoparka park etmek istersiniz. Bunların hepsi birleştiğinde boş duran bir şey için oldukça büyük masraf ortaya çıkmıyor mu?

Kendiniz kiralayın

Aracınızı istediğiniz zaman, istediğiniz yerde başkalarına kiralayabilirsiniz. Teslim etme ve alma yerlerini kendiniz belirleyebilirsiniz.

Arabalı’ya teslim edin

Eğer aracınızı kiralamak, teslim etmek veya teslim almakla uğraşmak istemiyorsanız, Arabalı’nın güvenli lokasyonuna bırakabilirsiniz. Arabalı araç sahipleri için uygun sürücüleri bulup aracın kiralama işlemlerini ve teslim alma işlemlerini yapıyor. Böylece size sadece ek gelir elde etmenin keyfini çıkartmak kalıyor.

Aracınızı fırsata çevirmek için tek yapmanız gereken aracınızı Arabalı uygulamasına eklemek.

  1. Araç bilgilerini ve aracın müsait olduğu tarihleri girin
  2. Mobil uygulama aracılığı ile size gelen rezervasyon taleplerini yönetin
  3. Aracınızı belirlediğiniz yerde sürücüye teslim edin ve teslim alın

Arabanızı kullanmadığınız dönemlerde güvenilir sürücülere kiralayarak ek gelir elde etmek işte bu kadar kolay.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.