Elektrik Malzemeleri Tedarikçisi Fazticaret ile Herkes Kazanıyor

Elektrik Malzemeleri Tedarikçisi Fazticaret ile Herkes Kazanıyor

E-ticaret sitelerinin artmasıyla birlikte çıkışa geçen online alışveriş her sektörde olduğu gibi elektrik ürünleri sektöründe de kendini göstermiştir.

E-ticaret sitelerinin artmasıyla birlikte çıkışa geçen online alışveriş her sektörde olduğu gibi elektrik ürünleri sektöründe de kendini göstermiştir.

İnternetin yaygınlaşması ve özellikle 2010 yılından sonraki süreçte yaşanan teknolojik gelişmeler ile birlikte neredeyse maksimum seviyesine yaklaşan internet kullanımı ve bununla birlikte artan e-ticaret siteleri online alışverişi oldukça önemli bir seviyeye taşımıştır. Tabi bunlardan birçoğu güvenilir olurken bir kısmı da ne olduğu belirsiz sitelerdendir.

Birçok sektörde olduğu gibi elektrik ürünleri sektöründe de online alışveriş imkanı bulunmaktadır. Tabi burada da güvenilir olanı tercih etmek önemlidir. Bu nedenle http://www.fazticaret.com/ adresi sizler için güveni ve kaliteyi sunabilecek bir adrestir. Fransız SchneiderElectric tarafından Türkiye pazarına armağan edilen Fazticaret, elektrik ürünleri satışı konusunda oldukça önemli bir noktada durmaktadır.

Fazticaret.com Ne İşe Yaramaktadır?

fazt.png

Fazticaret, Fransız elektrik devi SchneiderElectric’in ülkemizde toptan elektrik malzemeleri tedarikçisi olarak piyasaya sunduğu bir e-ticaret sitesidir. Toptan elektrik malzemeleri, perakende ürünler gibi konularda satışları bulunuyor. Türkiye’de henüz benzeri bulunmayan ve sadece elektrikçilere özel olan bu proje ile SchneiderElectric markalı ürünlere kolayca ulaşabileceksiniz. Tüm bunların yanı sıra hem uygun fiyata ürün tedarik ederken aynı zamanda da sistemin kendi kampanyaları ile de daha çok kazanabileceksiniz.

Fazpuan isimli promosyonu bulunan sistemde, aldığınız her üründen puan kazanabileceksiniz. Bu puanları hem ürün satın alırken indirim olarak veya ürünün ücretinin tamamını karşılayabilecek şekilde karşılayabileceksiniz. Diğer taraftan da sistem tarafından verilen ve puanlarınızın yetmesi durumunda altın veya hediye çeki olarak da alabiliyorsunuz. Ayrıca firmanın dönem dönem düzenlediği kampanyalar ile çeşitli farklı hediyeler de kazanabiliyorsunuz.

Faz ticaret ile birçok ürüne erişebiliyorsunuz. Anahtar priz, akım korumalı ve normal grup priz, otomatik sigorta ve kaçak akım koruma rölesi gibi şalt ürünleri, sanayi tip fiş-prizler, kasa ve buatlar, sigorta kutuları gibi onlarca çeşit ürüne yüzlerce çeşit modele sahip olabiliyorsunuz. Ve bu ürünlere toptan fiyatlara sahip olabildiğiniz için de normal toptancılardan da daha uygun fiyatlar ile erişebiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.