Ekrem İmamoğlu: ‘İlçe belediyelerle eşgüdümlü çalışacağız’

Ekrem İmamoğlu: ‘İlçe belediyelerle eşgüdümlü çalışacağız’

Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da ilçe belediyeleri ile koordineli çalışan ve projeleri eşgüdümlü yürüten bir sistemi Şubat Ayı’nda bitirmek istediklerini söyledi.

İMAMOĞLU ŞUBAT AYINI İŞARET ETTİ

Ekrem İmamoğlu: ‘İlçe belediyelerimizle organizasyon yapan, koordineli çalışan ve projeleri eşgüdümlü yürüten bir Büyükşehir Belediyesi olmak istiyoruz. Bu konuda 22 belediyemizi gezdik, Şile Belediyesi 23’ncü belediyemiz. İnşallah Şubat ayında bitirmek istiyoruz” dedi.

İMAMOĞLU İLÇELERİ ZİYARETE DEVAM EDİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe belediyesi ziyaretlerine Şile’yi de ekledi. İmamoğlu, Şile Belediyesi binası önünde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından alkışlarla karşılandı. Belediye Başkanı İlhan Ocaklı bina girişinde karşıladığı İmamoğlu’nu, makam odasında ağırladı.

İMAMOĞLU 23 İLÇE BELEDİYESİNİ GEZDİ

İBB olarak, Şile Belediyesi ile müşterek çalışma disiplinlerini konuşacaklarını belirten İmamoğlu, “İlçe belediyelerimizle organizasyon yapan, koordineli çalışan ve projeleri eşgüdümlü yürüten bir Büyükşehir Belediyesi olmak istiyoruz. Bu konuda 22 belediyemizi gezdik, bu 23’ncü belediyemiz. İnşallah Şubat ayında bitirmek istiyoruz bütün belediyeleri. Şile’de bugün mevcut durum nedir, bugüne kadar neler yapılmış, beklentiler neler onları konuşacağız. Başkan’ımıza teşekkür ediyoruz bu güzel iş birliği için” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.