Düz Duvar Kağıdı Seçimi ve Fiyatları

Düz Duvar Kağıdı Seçimi ve Fiyatları

Düz badana sevmeyen, duvarlarının da dekoratif motiflerle süslü olmasını isteyen kişilerin tercihi olan Duvar Kağıdı,

Düz badana sevmeyen, duvarlarının da dekoratif motiflerle süslü olmasını isteyen kişilerin tercihi olan Duvar Kağıdı, ortamınız için farklı bir tamamlayıcı dekorasyon çeşididir. Uygulama ve yenileme kolaylığı sebebiyle de tercih edilmesi ve duvar kağıdı fiyatları’nın boyamaya göre daha az maliyetli olması nedeniyle fazlasıyla tercih edilmektedir.

Duvar KağıdıSeçimi’nde dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır;

  • Öncelikle seçim yaparken odanızda yaratmak istediğiniz atmosferi belirlemelisiniz. Duvar kağıdı çeşitleri, tonları, malzemesi gibi bir çok unsuru göz önünde bulundurmalı ve araştırmalısınız.
  • Duvar kağıtlarının birleşimi önemlidir. 4 duvara uygulandığı durumlarda, desen hatası bulunmaması gerekir. Aksi halde duvarların birleştiği noktada desenler birbirlerini tutmaz ise kötü bir görüntü ortaya çıkacaktır.
  • Temizlik konusunda sizi uğraştırmayacak, herhangi bir durumda leke kalmayacak ve leke kusmayacak duvar kağıtları tercih edilmelidir. Diğer türlü tekrar kaplama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu noktada kullanılan malzemesi de önemlidir çünkü temizleme ile deforme olmayacak kalitede duvar kağıtları tercih edilmelidir.
  • Duvar kağıtlarınız değiştirmek istediğinizde, kolay sökülebilir olan ıslatma ile sökülebilir duvar kağıdı seçilmesi tavsiye edilir.
  • Sağlıklı ve onaylı duvar kağıtları tercih etmeniz sağlığınız açısından önemlidir. Sağlıksız ve kalitesiz üretilen duvar kağıtları sonrasında malzemesindeki kimyasal sebebiyle solunum yollarınızı etkilemesi mümkündür.
  • Bir diğer dekoratif ve önemli konu olan uygulanacak zeminin kesitsiz olmasıdır. Örneğin kolon ve kirişlere dikkat edilmelidir. Çünkü duvar kağıdı uygularken, yerleşimi açısından kestiğinizde tekrar aynı deseni yakalayamazsanız, bu görüntü bozukluklarına sebebiyet verecektir.
  • Tamamiyle sizin dekorasyon tercihlerinize bağlı kalmakla beraber, koyu renk duvar kağıtları boğucu olabilmektedir. Uygulanacak odadaki eşyaların renk tonlarına göre tercih edilmesi tavsiy edilir.
  • Alçak tavanlı bir mimariye sahipseniz, odalarda dikey çizgilere sahip duvar kağıdı modelleri tercih etmeniz, duvarlarınızın daha yüksek görünmesini sağlayacaktır.
  • Küçük odalarınızın daha geniş görünmesini isterseniz o zaman zıt renklere sahip duvar kağıdı modellerini tercih edebilirsiniz. Birbirine zıt desen ve renklerde bir tasarıma sahip kağıtlar, yatay olarak uygulandığında odanızın derinliğini arttıracaktır.
  • Evidea.com sizlere bu özellikleri ve çok daha fazlasını sağlayan, dekoratif ve yenilikçi duvar kağıdı modellerini sunmaktadır. Duvar kağıdı fiyatları’ndaki inanılmaz indirimleri Evidea.com’da bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.