Düşük bel OUT yüksek bel İN

Düşük bel OUT yüksek bel İN

Düşül bel out, yüksek bel in. İşte size yüksek bel giyinmek için 5 neden!..

Geçtiğimiz yıl yüksek bel pantolonlar tek tük geri döndüğünde, çok fazla talep görmeyecek bir moda olduğuna inanmıştık. Fakat şimdi bu pantolonlar moda defilelerinde, sokaklarda, kısaca her yerde…

Artık düşük bel pantolonların iyice yerleştiğini ve yüksek bel pantolonların sadece 60'ların utanç veren fotoğraflarında kaldığını düşünüyorduk. Ne kadar da yanılmışız!

Artık yüksek beller geri döndüğüne göre, işte size yükse bel giymek için 5 neden!

Madonna kendi markasını yaratmaya başladığında koleksiyonuna retro giysileri ve yüksek bel pantolonları koydu. Geçmişin modasını günümüzle birleştirdi.

Üstelik bu kıyafetleri giymek için ille de Madonna kadar zayıf olmanıza gerek yok! Yüksek belli pantolonlar giymek, kalçalarınızı biçimli gösterir ve ortaya çıkartır. Bu da size ultra-feminen bir görüntü sağlar.

Yüksek belli pantolonların yarattığı güzel illüzyonları da unutmayın. Belinizi birkaç santim yukarı çektiğinizde dikkat burada toplanır ve bacaklarınız daha ince görünür. Böylece siz de bu yazın modası olan beyaz dar pantolonları rahatlıkla giyebilirsiniz.

Düşük bel pantolon giydiğinizde belinizin hemen üzerinde toplanan yağlara ve kötü görüntüye elveda diyin. Eğer yüksek bel giyerseniz, böyle bir probleminiz kalmayacak!

Modacı Marlene Dietrich, kumaş pantolon, gömlek ve pantolon askılarıyla oldukça şık bir tarz yarattı. Bu tarz bir kombinasyonla oldukça maskülen ve seksi bir görünüm elde edeceksiniz.

Bu pantolonları giydiğinizde bir fırtınayla 80'lerden buraya savrulmuş gibi hissedeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kate Moss'da TopShop için böyle bir seri tasarladı… Ve bütün ürünler oldukça cool…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.