Dünyaca Ünlü Keman Sanatçısı Ryo Goto'dan Yardım Konseri

Dünyaca Ünlü Keman Sanatçısı Ryo Goto'dan Yardım Konseri

Dünyaca ünlü keman sanatçısı Ryu Goto, Geyre Vakfı yararına iş sanat'ta yarın bir konser verecek.

      Uluslararası müzik otoriteleri tarafından yüzyılın en yetenekli kemancıları arasında gösterilen Ryo Goto, Afrodisias Antik Kenti'nin korunması ve gelişmesine yardımcı olmak amacıyla 1987 yılında kurulan Geyre Vakfı yararına düzenlenen konser için İstanbul'a geliyor. Sınırlı sayıda kişinin davetli olduğu Ryo Goto'nun konseri İş Sanat'ta gerçekleşecek.
     Ömer Koç'un başkanlığını yürüttüğü kamu yararına vakıf statüsündeki Geyre Vakfı, Afrodisias’ta, dünyaca ünlü Sebastion Rölyeflerinin sergilendiği Sebastion Müzesi Sevgi Gönül Salonu, Sebastion Anastolosis'i, Tiyatro yolunun kazılması gibi çok önemli projelere imza attı.
     Afrodisias'ın yaşatılmasına destek sağlayacak olan sanatçı Ryu Goto, müziğe 3 yaşında başladı.7 yaşında Japonya'da 12 şehri kapsayan ilk Turnesine çıkan Goto, Londra Filarmoni, Symphonica Toscanini, Vancouver, Avrupa Birliği Gençlik Orkestrası, Shangai ve Taipe Orkestraları ve New York Filarmoni ile bir çok kez konserler verdi. 25 yaşındaki Japon asilli New York'lu Ryo Goto, bugün tüm dünyada en çok takip edilen viyolonistlerin başında yer alıyor. Şef Hakan Sensoy yönetimindeki Filarmonia İstanbul ile sahne alacak olan Ryu Goto'nun konserini sınırlı sayıda davetlinin izleyebileceği duyuruldu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.