Dünya Kupası'na verilen aranın iyi geçeceği söyleniyor

Dünya Kupası'na verilen aranın iyi geçeceği söyleniyor

Fransız hoca ile yeni hocanın özellikle  takımı kendi isteklerine göre şekillendirip şampiyonluk yarışına  ortak olacağı tahmin ediliyor.

 

Fransız hoca ile yeni hocanın özellikle  takımı kendi isteklerine göre şekillendirip şampiyonluk yarışına  ortak olacağı tahmin ediliyor. arasında 50 gün süren Dünya Kupası müsabakalarının ardından. Bu anlamda Güneş Bey de İsmail'in yerine  kısa vadeli doğru bir seçim. Şenol Güneş yönetiminde Beşiktaş,  ilk maçında Hankredi Ümraniyespor'u 5-2 mağlup etti. Güneş skordan memnun olduğunu ancak oyundan memnun olmadığını söyledi. Ardından Galatasaray Derbisi başladı. Güneş, ikinci mücadelesinde ilk mağlubiyetini aldı. Yine de toplumdaki umut azalmadı, “antrenör takımı Dünya Kupaları arasında bekabet bir araya getirecek” fikri hakim. Ancak kupa geri döndüğünde Beşiktaş, Gaziantep FK ile berabere kalınca beklentiler gerçekleşmedi. Önde gelen takımla aradaki fark yediden sekize çıktı. Beşiktaş, ligin ilk yarısında 3 maça çıkacak. Siyah Beyazlılar, önümüzdeki perşembe günü en zorlu rakiplerinden biri olan Millspole's Adana ile karşılaşacak. Hafta sonu Mayıs olacak. Kara Kartallar, 7 Ocak 2023'te Kasımpaşa'yı konuk edecek. Şenol Güneş ve ekibi, ilk yarıyı belirsiz bir tarihte Ocak ayının ikinci haftasında Arabam.com Konyaspor ile tamamlayacak. Yani Güneş'i Konya ve Adana Demir gibi  iki rakip bekliyor. Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasında ertelenen maçın tarihi  henüz açıklanmadı.

Futbol dünyasındaki hayal kırıklığı Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetiminde hız kesmeden devam ediyor 4. öğretmen birlikte devam ederken zirveye ulaşmaktan hala çok uzak. Beşiktaş, altyapı ekibini Önder Karaveli'ye devretmeden önce 9 Aralık 2021'de Sergen Yalçın ile yollarını ayırdı. Super Bowl'u Caravelli ile kazanmasına rağmen zirveye ulaşamayan siyah beyazlılar, Mart ayında Ende Bey ile yollarını ayırdı ve ligin son sekiz haftasında Valerian Ismail'i teknik direktör olarak seçti. 2022-23 sezonuna İsmail yönetiminde giren siyah bekabet giriş beyazlılar, iyi başlasa da  büyük aksilikler yaşamaya devam etti ve ekim ayında Fransız teknik direktör Şen Güneş ile yollarını ayırarak takım lideri oldu. . Siyah-beyazlılar, güneşle mücadelede şimdiye kadar beklendiği gibi performans gösteremedi. 15. haftayı 7. sırada tamamlayan Kartal'da moraller bozulurken taraftarlar  Ahmet Nur Çebi'nin liderliğine tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.