Dries Mertens, ilk hazırlık maçında muhteşem bir frikik golü kaydetti

Dries Mertens, ilk hazırlık maçında muhteşem bir frikik golü kaydetti

Deneyimli futbolcu, ligin ikinci yarısında 90 derece civarında köşeden gönderdiği topu Toulouse kalecisine bloke ederek takımına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

 

Deneyimli futbolcu, ligin ikinci yarısında 90 derece civarında köşeden gönderdiği topu Toulouse kalecisine bloke ederek takımına büyük katkı sağlayacağını söyledi. Toulouse'un ilk golünden önce, Aslan'ın teknik direktörü Ocambrook, Fransa'yı desteklemenin kirli duruşuna uzun süredir karşı çıkıyordu. Buruk'un pivot Burak Şeker başta olmak üzere tüm üçlüye tepkisi, "Maalesef ligdeyiz ve burada da devam ediyoruz. Galatasaray'a ne düşmanlığınız var? " diye taç çizgisinden bağırdı.

Soyunma odasına giren ve devre arasında reaksiyon fenomenbet göstermeye devam eden Okanbrook, asistle sorun yaşarken, oyuncular koridorda tepkilerini dile getirdi.

Savunma hattı yerinde

Eksik Galatasaray'ın dönüşüyle ​​birlikte Toulouse karşısında ideal savunma hattı mükemmel seviyede.

Fransa'ya karşı kaleci Muslera, defans oyuncuları Nelson ve Abdelkerim, taraf Dubois ve Kazımjan. Orta sahada Midtsjö ve Berkan oynuyor. Umarım Oliveira ve Torreira bölgeye geri döner.

Gomis kamptaki o golü hatırlıyor!

Süper Lig'de son 7 haftada gol kaçıran Bafetimbi Gomis, Antalya'daki kampa eli boş dönmedi. 37 yaşındaki forvet, okul yılı başlamadan önce Toulouse karşısında kazanılan bir penaltıyı güzel bir gole çevirerek büyük geri dönüşünü yaptı.

Icardi'nin sakatlığının ardından Seferovic ile karşılaşacak fenomenbet giriş olan Gomis, takım arkadaşından bir adım önde olacak gibi görünüyor.

Boomen Geçiş İşaretçileri

Toulouse'un orta saha oyuncusu Blanco van den Boumen, Galatasaray'ın takımının ilk 11'inde Simbon karşısında asist listesinde yer alıyor.

Hollandalı profesyonel oyuncu kaptan kol bandını taktı ve 78 dakika sahada kaldı, bu olağanüstü bir durumdu.

Türk futboluna katkı sağlıyor

Fenerbahçe'ye Gençlerbirliği takımı altyapısından katılan ve geçmişte Türk futboluna katkı sağlayan Arda Güle, şimdi de bir dizi Avrupa devi tarafından aranıyor. İtalyan basını, Fenerbahçe'nin kapısını çalacak olan genç yıldızla özellikle Napoli'nin ilgilendiğini iddia ediyor.

Napoli'den sonra bir Avrupa devi Arda'yı takip etti. Başkan Ali Koç ile transfer için görüşmeler yapıldığı ve genç yıldızın ifadesinin netleştiği bildirildi. İşte Fenerbahçe ile ilgili son dakika haberleri ve Arda'nın transferi ile ilgili tüm detaylar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.