Drd Filo Kiralama Sektörün Öncülerinden

Drd Filo Kiralama Sektörün Öncülerinden

Drd Filo Kiralama Sektörün Öncülerinden

Uzun yıllardır süregelen profesyonelliğine arkasına alarak deneyim kazanmış, güçlü finansal yapısı ile sıralamalarda kendine ilk sıralarda yer bulmuş drd filo kiralama, müşteri odaklı hizmetini ve memnuniyetini ön planda tuttuğunu ülkenin bütün bölgelerinde sunduğu hizmet ağıyla kanıtlamaktadır. Kategorisinde özellikle yatırım bütçeleri ve finansal işlemleri ile büyük şirketler arasına girmeyi başararak sektörün öncülerinden biri haline gelmiştir.

drd Filo Operasyonel Filo Kiralama Sektörüne Öncülük Etmektedir

drd filo, ulaştığı 27000 adedi aşan araç filosu ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun her türlü modeldeki ve donanımdaki aracı hizmete sunabilmektedir. Kısa sürede gelişen finansal yapısı ve büyüyen müşteri ağı ile birlikte hizmet ağını da genişleterek bütün bölgelerde servis ağı bulunan DRD, operasyonel filo kiralama sektörünün öncüleri arasına kısa zamanda girmeyi başarmıştır.

drd Filo Kiralama

 www.drd.com.tr filo kiralama hakkındaki genel geçer bilgileri tanımsal olarak sunarak kendi oluşturduğu paketler ve kampanyalar hakkında bilgileri müşterileri ile paylaşmaktadır. drd filo kiralama için talep formları üzerinden fiyat hakkında bilgi sahibi olmanızı da sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.