Döner restoranlı otel

Döner restoranlı otel

Mermerler Grubu Bulmumcu'da ki benzin istasyonunu ve mazda Showroom'u 2008'de tasfiye ederek döner restoran yer alan bir otel inşa edeceği bildirildi.

Mermerler Grubu'nun Beşiktaş'taki Mazda showroom'unu ve benzin istasyonunu 2008 yılında tasfiye edeceği ve muhtemelen içinde döner restoran yer alan bir otel inşa edeceği bildirildi.

 

İstanbul'da değerli arazileri olan Mermerler Grubu'nun Başkanı Yüksel Mermer, Beşiktaş'taki Mazda showroom'unu ve 40 yıldır hizmet veren benzin istasyonunu 2008'de tasfiye edeceğini dönen restoranlı bir proje düşündüğünü bildirdi.

 

Neredeyse çeyrek asırdır Japon otomobil firması Mazda'nın Türkiye distribütörlüğünü yapan Mermerler Grubu, 2008'de Beşiktaş'ta yeni bir proje başlatmayı planlıyor.

 

Grubun Barbaros Bulvarı'ndaki 7 dönümlük arazisi 2008'de boşaltılacak.

 

Mermerler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer, Sabah Gazetesi'ne verdiği bir demeçte yaklaşık 25 yıldır Mazda showroom'una ve 40 yıldır da yanındaki benzin istasyonuna ev sahipliği yapan arsada yeni bir proje başlatacağını bildirdi ve şu bilgiyi verdi:

 

"Barbaros Bulvarı'na yakışır bir proje yapacağız. Kesin kararımı vermedim ama güzel bir otel olması yüksek ihtimal. Yalnız her ne yaparsak yapalım içinde mutlaka dönen bir restoran olacak."

 

Sözlerine "Barbaros Bulvarı'na yakışır bir şey yapacağız." diye devam eden Mermer şöyle konuştu:

 

"Üç parsel ve kot farkı olan bir arazi. Bölgede bir inceleme yaptırıp neye ihtiyaç var ona bakacağız. Muhtemelen bir otel projesi olacak. İyi bir etüdün sonunda proje yarışması yapıp öyle karar vereceğiz. İstanbul'un bu bölgesi çok değerli. Yüksek bir şey inşa etmek değil de dönen bir şey yapmak istiyorum. Proje her ne olursa olsun içinde mutlaka dönen bir restoran ve muazzam bir otopark olacak. Bence İstanbul'un o tip bir mekana ihtiyacı var. Çok şık ve güzel bir proje olmalı."



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.